Разработването на целия спектър от услуги за транспортния бранш на

...
Разработването на целия спектър от услуги за транспортния бранш на
Коментари Харесай

Тол платформа предлага дигитални услуги за транспортния бранш в съответствие с европейската директива

Разработването на целия набор от услуги за транспортния отрасъл на една онлайн платформа се дължи на сполучливо осъществена софтуерна интеграция с голям брой партньорски компании и администрации, което съставлява сериозна инвестиция в името на угаждане на потребностите на бизнеса от високотехнологични модерни решения за превоза .

" Целта ни е комфортното и бързо възнаграждение на пътни такси в цяла Европа TollPass EETS с едно бордово устройство TollPass Eurobox да се съчетае с обслужване в действително време на транспортния отрасъл. Флийт мениджмънтът на автопарковете не е това, което беше в предишното - купища хартия и попълвани на ръка пътни листове, а е обвързван с интелигентните трафик системи и непрекъснатото им динамично развиване. Нашата компания работи за превръщането му в ефикасна и печеливша активност, като усъвършенстваме ресурсите и финансовите разноски на превозвачите, предлагайки най-модерните цифрови услуги. Не сме единствено тол платформа, а платформа, която основава добавена стойност за транспортните компании, като отговаряме на потребностите на бранша с високотехнологични решения " , съгласно комерсиалният шеф на " ИТС " АД Иван Георгиев.

Онлайн платформата TollPass.bg продължава да се развива, като в идващите месеци се чака разширение на обсега на страните, които обслужва - с изключение на България, Италия, Унгария, Швейцария, Австрия, Полша, Германия, немските тунели Warnaw и Herren, Белгия, белгийския тунел Liefkenshoek, Франция, скандинавските мостове Storebaelt и Oresund, Испания, Португалия, скоро ще бъдат включени и Чехия, Словения, Словакия, както и GPS следенето за Сърбия, Черна гора, Северна Македония и Турция. Ще бъдат добавени нови функционалности и услуги за транспортния отрасъл.

 

" Интелигентни трафик системи " АД е народен снабдител на услуги за електронно таксуване на пътни такси - електронни винетки и тол от 2019 година и формален сътрудник на Агенция " Пътна инфраструктура ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР