Разпределител №1 на Олимпийските игри в Лондон 2012 Георги Братоев

...
Разпределител №1 на Олимпийските игри в Лондон 2012 Георги Братоев
Коментари Харесай

Георги Братоев пред Block Out: Отдавна не ми се е случвало да гледам финален мач, а не да играя в него

Разпределител №1 на Олимпийските игри в Лондон 2012 Георги Братоев бе посетител в днешното издание на волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

Плеймейкърът на Дея спорт приказва за приключилото през вчерашния ден състезание на България в efbet Супер Волей.

“Да, шампионата беше много оспорвано и то от позиция на това, че имаше едни 5-6 тима, които играха порядъчен волейбол. Не може да се заблуждаваме, клубният волейбол в България не е на равнището на Италия, Русия и Полша. Далече сме от тях, само че доста повече се доближаваме до средноевропейското равнище на страни като Германия и Белгия. Трябва доста време, би трябвало доста средства и самообладание, с цел да забележим клубния волейбол там където е бил в миналото, в случай че изобщо е допустимо. Шампионатът беше забавен и да го гледаш, и да го играеш. Много от дълго време не ми се е случвало единствено да виждам заключителен мач, а не да играя в него, и да имам тръпка ”, съобщи Георги Братоев особено във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.
 Георги Братоев пред Sportal.bg: Ако някой беше споделил, че Нефтохимик ще е първенец, щяха да му се смеят, само че справедливо завоюваха Георги Братоев пред Sportal.bg: Ако някой беше споделил, че Нефтохимик ще е първенец, щяха да му се смеят, само че справедливо завоюваха
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР