разполага с 1.64-инчов AMOLED дисплей с висока яркост и широки

...
разполага с 1.64-инчов AMOLED дисплей с висока яркост и широки
Коментари Харесай

Теленор предлага умния часовник Huawei Watch Fit

разполага с 1.64-инчов AMOLED екран с висока бляскавост и необятни ъгли на видимост. Часовникът е лек и с фино шаси от 10.7 мм., като тежестта му е 34 гр. Устройството поддържа 96 режима за тренировки, като разполага с инструкции за 44 разнообразни извършения, които се демонстрират с анимации на екрана му. Сред новите спортове, които поддържа попадат голф, ски и сноуборд.
Сензорът за пулс на Huawei Watch Fit наблюдава сърдечния темп в действително време, като часовникът може да мери и наситеността на О2 в кръвта. Животът на батерията му е с дълготрайност до 10 дни, като зареждане за 5 мин. обезпечава 3 дни работа при типично потребление. Часовникът също по този начин демонстрира известията от смарт телефона, с който е обвързван.
 Теленор ще предлага Apple Watch Series 6 и Apple Watch SE от 18 септември Теленор ще предлага Apple Watch Series 6 и Apple Watch SE от 18 септември
Теленор ще предлага най-новите артикули на Apple, в това число Apple Watch Series 6, който дава революционни уелнес и фитнес възмо...
Теленор предлага Huawei Watch Fit на цена от 179,99 лева при заплащане в брой, с двугодишен контракт за или на лизинг за 8,29 лева на месец с двугодишни контракти за лизинг и за мобилни услуги за същия проект.
Пълна информация за това и други оферти на Теленор е налична на формалната страница на оператора, посредством позвъняване на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР