Разпитите по Барселонагейт“ продължават. Днес в Софийската градска прокуратура са

...
Разпитите по Барселонагейт“ продължават. Днес в Софийската градска прокуратура са
Коментари Харесай

Бакалова преди разпита по „Барселонагейт“: Много хора зная, но ги е страх да говорят

Разпитите по „ Барселонагейт “ не престават . Днес в Софийската градска прокуратура са извикани „ Мис България “ 2001 Ивайла Бакалова и някогашният началник на „ Лукойл “ Валентин Златев.

bTV научи, че с изключение на тях в постройката на ул. „ Черковна “ би трябвало да дойде и предприемачът Георги Самуилов. Първа на разпит обаче се яви Ивайла Бакалова. Тя влезе в постройката Софийската градска прокуратура преди минути. Преди това съобщи, че няма да разкрие детайлности по абсурда, който е „ явен за цяла България “.

В последните седмици по делото бяха разпитани Борисов и предприемачът Александър Сталийски

„ Дали се тормозя за живота си?! Няколко пъти чувах закани, само че не се тормозя. Каквото има да се случва, се случва. Човек може да почине единствено един път . Мисля, че зная задоволително по тематиката. Мисля, че и доста други хора знаят. Сигурно ги е боязън да приказват “, сподели Бакалова на влизане.

Припомням, че точно „ Мис България “ 2001 беше измежду първите, които приказваха обществено по  темата „ Барселонагейт “. А в действителност той избухна пред 2020-а, когато испанското издание „ Ел Периодико “ заяви за следствие на испанската полиция, съгласно което може да има връзка сред изпирането на няколко милиона евро и някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Свързано e с досъдебно произвеждане по " Барселонагейт "

След час в постройката на ул. „ Черковна “ би трябвало да дойде и Валентин Златев. По информация на bTV той също ще бъде разпитван на тематика „ Барселонагейт “.  Дали ще разкрият какво са били питани и какво са дали отговор - ще стане ясно по-късно.

Разпити по абсурда имаше и предходната седмица, като измежду разпитваните беше и самият Бойко Борисов. А точно това следствие стана и причина от прокуратурата да изискат имунитета на водача на ГЕРБ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР