Разписанието на БДЖ вече е видимо и в Google maps.

...
Разписанието на БДЖ вече е видимо и в Google maps.
Коментари Харесай

Разписанието на БДЖ е видимо и в Google maps

Разписанието на БДЖ към този момент е очевидно и в Гугъл maps. При задаването на съответен маршрут на територията на България в интернет платформата потребителите ще получават упътвания за пътешестване с трен.

За оптимално улеснение на всички пътуващи навигацията в Гугъл Maps с железопътен превоз е осъществима паралелно с останалите типове превоз - с автомобил, публичен превоз, велосипед или пеш. Информация за пътешестване с трен в картовата услуга е налична, откакто в главното меню е посочен съответен маршрут с железопътен превоз. Предлаганите разновидности за пътешестване в навигацията на Гугъл maps се дефинират на база наличните въведени данни от участващите в програмата превозвачи, като не отразяват всички вероятни действителни офлайн направления и зависят от заложената начална и последна точка, обект или гара.

Възможността за избор за пътешестване с трен в една от най-големите онлайн навигационни системи към този момент и на територията на България дава своя принос към опазването на природата, защото транспорта с железопътен превоз в качеството си на най-екологично чист превоз, отделя минимум нездравословни излъчвания в атмосферата, означават от компанията. Още през февруари екипът на БДЖ стартира преписка за включването на националния железопътен транспортьор като опция за транспорт, а през март подписа лицензирано съглашение с Гугъл maps за даване на данни за разписанието на влаковете.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР