Разпадът в Берое, за който се говори в последните дни,

...
Разпадът в Берое, за който се говори в последните дни,
Коментари Харесай

Опитните български футболисти остават в Берое, ако отборът бъде поет от Томаш

Разпадът в Берое, за който се приказва в последните дни, е на път да бъде предотвратен, разбра " Тема Спорт ". Оказа се, че множеството от българските футболисти са склонни да одобряват новите финансови условия и да продължат да носят зеления екип и напролет.
 И Кукула избяга от Берое
И Кукула избяга от Берое

Разпадът продължава

Тяхното изискване е отборът да бъде поверен на някогашния ментор на заралии Александър Томаш. Според добре осведомен източник, в случай че той се завърне отпред на тима, то съвсем несъмнено в Берое ще останат Камен Хаджиев и Александър Василев. Пред свои близки даже халфът Илиян Стефанов е оповестил, че е податлив да отхвърли вероятно предложение от Левски. Както е известно, полузащитникът е харесван от наставника на сините и двамата към този момент са провели диалог по отношение на опцията за негов трансфер на " Герена ".

Назначението на треньора ще бъде в основата и по отношение на решението на Мартин Камбуров дали ще продължи кариерата си или ще разгласи нейния край.
 Разпадът на Берое придобива застрашителни размери, единствено юноши останаха
Разпадът на Берое придобива застрашителни размери, единствено юноши останаха

Не е ясно бъдещето на Камбуров

" Ще приказваме съответно, когато видя кой ще поеме клуба, като управление и кой ще бъде треньор. Аз към този момент разгласих, че съм подготвен да оказа помощ, само че това са значими за мен елементи ", съобщи пред " Тема Спорт " голмайстор №1 на всички времена в България.

Както е известно, той е в близки връзки с Томаш и хората от екипа му, като те бяха посетители на галавечерта, проведена от нападателя в края на предходната година.
 Левски се насочи към още един футболист на Берое
Левски се насочи към още един футболист на Берое

Абубакар Тунгара може да се озове на " Герена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР