Разпадът на Фантастичната четворка на кралския двор води до коментари

...
Разпадът на Фантастичната четворка на кралския двор води до коментари
Коментари Харесай

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и предизвикателството пред херцогинята на Съсекс

Разпадът на Фантастичната четворка на кралския двор води до мнения както за връзките сред принцовете Уилям и Хари, по този начин и за тези сред съпругите им. Негласното състезание сред херцогините на Кеймбридж и Съсекс от ден на ден замязва на студена война, тъй като двете имат все по-малко допирни точки.

Ако около раждането на дребния Арчи се говореше, че Кейт е подготвена да бъде постоянно от изгода на Меган с майчински препоръки, то в този момент двете фамилии гледат от ден на ден единствено напред, към своите функции в кралския двор и все по-малко настрана, където се намира другата двойка.

Според източници от двореца, Маркъл е изцяло наясно, че не трябва директно да се опълчва на Кейт, тъй като тя е брачна половинка на предстоящ крал и сходен спор не може да докара до нищо положително за нея. Роля, за която Меган просто не е родена.

Коментарите обаче непрестанно опълчват двете херцогини и това се трансформира в същинско предизвикателство за брачната половинка на принц Хари, която не желае да е в ролята на неприятната.

Не бива да забравяме, че когато Мидълтън се осведомен с Уилям, тя беше студентка, без кариера зад тила си. А Маркъл стана част от кралското семейство след години в шоубизнеса и време да построи себе си като персона.

Затова тя доста добре осъзнава своето място през днешния ден и няма желание да взима ничие друго. И защото на нея и Хари не им се постанова да се придържат прецизно към протокола, те избират да водят по-различен всемирски живот и да пишат свои правила. А в подмяна желаят просто никой да не ги вини, написа Daily Mail. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР