Разочароващо изпитание за един собственик на жилище се превърна в

...
Разочароващо изпитание за един собственик на жилище се превърна в
Коментари Харесай

Сладък жест на мъж към малкото момче, което минава с колело покрай къщата му всеки ден

Разочароващо тестване за един притежател на жилище се трансформира в стоплящ сърцето миг, когато той самоотвержено озари деня на едно малко момче.

Всяка вечер мъжът получаваше уведомление от камерите си, че е имало придвижване на алеята му. Тъй като в началото го откри за " досадно ", той ревизира камерата, с цел да види малко момче на разходка с родителите си и кучета.

Той видя, че момчето ще употребява задвижването си като равна повърхнина, с цел да форсира нагоре и надолу, до момента в който кара колелото си. Въпреки че призна, че сигналите са били разочароващи нощ след нощ, той реши да изравни вечерната разходка на дребните момчета със сладкия жест по време на блокирането през 2020 година, защото „ нещо би трябвало да се направи “.

Мъжът сподели по това време: „ Всяка вечер получавах сигнал от моята охранителна камера на алеята и първоначално бях малко нервиран, само че по-късно открих, че чакам с неспокойствие вечерния сигнал. И тогава ме осени ентусиазъм, под формата на жена ми, която ми даде та...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР