Разочаровани пациенти по зъбите, които се опитват да получат час

...
Разочаровани пациенти по зъбите, които се опитват да получат час
Коментари Харесай

Десетилетие чакане за зъболекар, който принуждава местните да летят до Турция за лечение на зъбите

Разочаровани пациенти по зъбите, които се пробват да получат час за обзор в NHS, настояват, че са изправени пред голям десетгодишен лист с чакащи.

Един град с население от 35 000 има 8 500 души, които не могат да получат срещи. Разгневените локални поданици от Бридлингтън, Източен Йоркшир, даже прибягнаха да летят до Турция, употребявайки суперлепило и купувайки комплекти за £3,99 „ Направи си самичък “ онлайн.

И една дама написа на здравен конгрес в Бридлингтън, че синът й е бил очевидец по какъв начин зъболекарска компания споделя чакането може да бъде „ осем до 10 години “.

Уейн Кембъл, на 42, и брачната половинка му Ейми, на 35, се върнаха в Бридлингтън преди шест месеца и не съумяха да намерят ортодонт на NHS наоколо. Сега те са изправени пред три часа път с кола, с цел да видят остарелия си ортодонт от NHS за обзор.

Уейн сподели: „ Дори обмисляхме да се преместим назад на юг заради неналичието на зъболекари от NHS и на грижи за моя двегодишен наследник, който има церебрална парализа. Трябва да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР