Разнообразни прояви са подготвили различните институции в Кърджали за Международния

...
Разнообразни прояви са подготвили различните институции в Кърджали за Международния
Коментари Харесай

Безплатно кино и музикална програма за Деня на детето в Кърджали

Разнообразни прояви са подготвили другите институции в Кърджали за Международния ден на детето – 1 юни.

Малчуганите ще бъдат зарадвани с безвъзмездни кинопрожекции на анимационни филми, подарък от регионалния шеф Даниел Делчев. Прожекциите ще са три и ще стартират от 10:00 часа в салона на кино „ Роял “, прецизираха от Областната администрация.

По-късно денем празникът ще се трансферира в парк „ Простор “, където Общински детски комплекс (ОДК) и община Кърджали са подготвили за децата проява на умения и сръчности в Детския авантюристичен въжен парк.

Началото ще бъде обещано в 17:00 часа, показаха от ОДК. Тази година община Кърджали има изненада за децата на града - Веселото шоу на клоуните Аско Праско, Здравко Немирадко, Данка Калпазанка и солистката на групировка „ Амазония “ Мария Аврамиди. В програмата ще се включат и гениите от Театрално студио, Детска вокална група „ До Ре Ми ” и  Школата за съвременни танци при ОДК.

 По време на празника децата ще могат да вземат участие и да се забавляват в другите ателиета - „ Рисунка на асфалт ”, „ Рисунка на разположение ”, „ Микрофонът е ваш “ и „ Забавна работилничка ”.

А през целия празничен ден Детското влакче ще работи гратис.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР