Разнообразна празнична програма подари Община Ямбол на децата за техния

...
Разнообразна празнична програма подари Община Ямбол на децата за техния
Коментари Харесай

Пъстър и весел празник в Международния ден на детето в Ямбол

Разнообразна празнична стратегия подари Община Ямбол на децата за техния празник.

Малчуганите се забавляваха с цирково зрелище, клоуни, креативен работилници, доста песни и танци, рисунки на асфалт, изобразяване на разположение и пейнтбол в Международния ден на детето.

Празникът стартира още в 10:00 часа в Градския парк, където се организира детски празник с присъединяване на артиста Ангел Попов, деца от Общински детски комплекс – Ямбол и от детските градини в града.

Децата получиха над 1000 балона от Община Ямбол, които направиха празника още по-пъстър и радостен.

Кметът на Ямбол Валентин Ревански поздрави дребните поданици на града с думите: „ Мили деца, цветущ празник! Първи юни е най-слънчевият и радостен ден, тъй като е отдаден на вас – нашите деца! Вие сте нашето бъдеще и религия в положителното и красивото! От сърце ви искам да бъдете доста здрави, усмихнати и доста обичани. Имайте щастливо детство и не забравяйте, че е доста значимо да слушате вашите родители и учители “. Той благодари на родителите, че са избрали да отгледат своите деца в нашия роден град – Ямбол.

Деца и техните родители се срещнаха с играта пейнтбол и стреляха с дребните цветни топчета в обособената от клуб „ Пейнтбол Ямбол – Paintball Legion “ зона за демонстрации против Лятното кино в парка.

В 17:30 часа дребни и огромни се забавляваха с детско-семейното зрелище „ Тинтири-Минтири “ на Цирк „ Играчка-Плачко “, жанрова комбинация от спектакъл, клоунада, магия, жонглиране, акро-баланси и приказност от великански сапунени мехури.

След това искащите усвоиха умеенето да създават топчета за жонглиране в креативната работилница под вещото управление на артистите от „ Играчка-Плачко “.

С мероприятия в празника се включиха и Народните читалища „ Зора-1945 “ и „ Съгласие-1862 “.

В Авиобаза „ Безмер “ беше разгласен Ден на отворени порти от 9:30 до 12:30 часа. Много фамилии разгледаха поделението и се срещнаха с техниката и арсенала на Военно-въздушните сили.

Всички фотоси от празника вижте на формалната страница на Община Ямбол във Facebook:.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР