Размножаването в природата е доста опростен процес. Някои бозайници се

...
Размножаването в природата е доста опростен процес. Някои бозайници се
Коментари Харесай

5 признака, че тя не става за връзка

Размножаването в природата е много банален развой. Някои бозайници се разгонват два пъти в годината, други го вършат по един път на две седмици. Зайчетата могат да бъдат подобен образец, само че сме сигурни, че в случай че в миналото сте виждали какво вършат морските свинчета, знаете, че и тяхната популация може да пораства безпроблемно нагоре. При хората е малко по-различно. Ние имаме по този начин наречената душа. Възможно е да се съмнявате в последното, въпреки всичко сме чували и виждали следствията на хора без души, както и на такива без мозък, само че щом медузата оцелява, по този начин се оправят и останалите хора. И откакто преминахме през редица столетия, метафорични такива, а не времеви (илюстрирането е по-трудно) стигнахме до мига на еманципацията - дамите хванаха руля и потеглиха в избрана посока, незнайна за нас. След като Мъск още не е подготвил ракетите за Марс, оставаме тук, най-малко още малко. Подозираме, че около всички мемета, риалитита, тъпотии на Пабло и компания, младото потомство юнаци е пред съществено усложнение с дамите. Първо се оказва, че полът лека бавно се обезличи и към този момент чакаме да се появи човешко създание с гениталиите на кукла Барби (без цепка и зърна), а по-лошото второ е, че танцът на охажването би трябвало да се случва със саби, огньове и най-малко три тигъра, можем да създадем изключение за ягуари. Очевидно живеем във времето на принцесите и простаците. Всяка втора Димитричка към този момент счита, че нейният междукрачен портал към други светове е единствен и се прави оценка много високо. След дълго изследване и подпомагане от учените в Българска академия на науките, както и редица професионални анализатори и съветниции на медии като Brazzers, открихме някои съществени белези, които демонстрират, че една жена не е годна за връзка:

1. Визията
Грозната жена не съществува. Всяка една открива своя сексуален жезъл, а в случай че си изиграе картите вярно, може в никакъв случай да не се появи в някои интернет платформи. Така ли е, Митко? Замисли се за всички бичове, които една жена би трябвало да преживее. Всичко стартира със скубане на вежди, обезкосмяване, помпане със силикон на джуки, гъз, цици и каквото още може да се сетите. Дори перхидроловата терапия е характерно преживяване и по стрес може да се приближи до обезвреждането на бомба - секунда по-късно и благото към този момент е с прическа от "Игрите на глада ". Не приказваме за разкрасителните процедури, не приказваме даже за формата на задника (от основателите на "Формата на водата "), приказваме за физическата просвета. Пълните дами, да вземем за пример, могат да съблазняват със своята непорочност и ухаене, което ще те преследва денонощно. Ако нямат мазохистичните пристрастености, може и в никакъв случай да не ги видите с чеп в мола. Когато гените не са съдействали за физиката, естрогенът им е дал повече от задоволително мотиви да се усещат добре в своята кожа. Истинската жена не би могла да допусне, че ще се появи с наболи крайници или ще резервира разперения гарван за зимата. Ако дамата стартира да наподобява на кола от Италия, няма смисъл да вършиме каквито и да е вложения. Често сме чували истории на дами, които отказвали освен секс на приятелите си, тъй като не са сигурни дали самолетната писта е задоволително загладена, а какво да приказваме за тези случаи, в които имате възприятието, че галите Джейсън Стейтъм.

2. Интелектът
Преди известно време разговаряхме с женската публика и попаднахме на доста вълнуващи човеци, които минават умерено летвата на междинното интелектуално равнище. Чели са задоволително книжки, построили са личната философия и имат позиция за живота. В това няма нищо неприятно, дори в противен случай, почитаме хората, които могат да изоставен влакчето до Чалготрополис, преминаващо през всички кръсни пози на Джеки Чан в фотоси на "Час Пик ". Интелигентните дами са тъкмо толкоз красиви, колкото и рискови. Всеки диалог с тях ще е фантастика, напомнящ за странствуване в страната на Супер Марио - взимаш гъби, взимаш гъби и най-после драконът отвлякъл принцесата. В един миг може да си в страната на чудесата, а в идващия си стеснен от положителното образование, с цел да не кажеш тъкмо това, което мислиш на въпросната читанка. Отварянето на откровените усеща въпреки всичко е целесъобразно в крайните стадии на връзка. Спомняш ли си зубърките от гимназията? Никой не лъскаше на техните фотоси, мъчно искаше да ги заговориш за нещо друго от домашното по математика и всичко това досега, в който не се появиха циците. Манталитетът на множеството начетени гърли продължава да следва тази линия - те избират неудачник, който да държат крепко с всевъзможни полови извращения и вземат решение казуса с връзките. Има единствено един проблем, знанията нямат нищо общо с етиката и връзките. И доста скоро, даже умната еманципирана жена се оказва в оня добре прочут бранш на изключване и уединяване. Познаваш такива приятелки, вместо да бъдат с другари, те са у дома, приятелите просто не ги желаят.

3. Стандартът
Жените са привикнали с подаръците, въпреки всичко са принцесите на тате, от зората на времето им се изяснява, че от тях нищо не се чака, а тъй като конете са сложни за поддръжка и гледане, към този момент се ориентират по конски сили. Огромен % от дамите през днешния ден ще предпочетат да заложат на хубостта си, вместо на интелекта, те си заплащат за всички удоволствия, а неписаната загадка по отношение на личността, която прави фотографиите зад тила им е повече от ясна. И до момента в който ние обичаме с торпедото в гащите, дамите обичат в числа, най-малко този тип. Преди време попаднахме на един доста забавен афиш, който носеше ултимативната истина за дамата "Женската сигурност пред мъжките усеща ". С едни голи усеща, не можеш да спечелиш, дамите желаят сигурност, която се разчита във финикийски знаци, за представителките от този тип, които не могат да дешифрират - за пари приказваме. И това е от много време: Бетовен се е сблъсквал с сходни любовни проблеми и главоболия от усеща, Джек Лондон е страдал по същия метод и всичко това, тъй като през по-голямата част от време, не са могли да имат даже окачалка за панталони. Не е ли смешно, техните усеща и до през днешния ден се четат и извършват в някои от храмовете на изкуството, до момента в който женската сигурност се къса и пропуква на кожения салон на известни марки коли. Сигурност да има, възприятията са натъпкани в задника по този начин или другояче. А и не може да се карат усеща, нали се сещате.

4. Боядисаните коси
Колкото и необичайно да бъде, някои от най-токсичните връзки и връзки се появяват точно от тези представителки. Преди време се появи един интелигентен човек, който показа в туитър, че боядисаните гърли са рискови. Причината е, че даже в природата ще откриете една специфична причинност - най-отровните създания са най-цветни. Дълго време мислехме, че това е някакъв чудноват парадокс, само че на финала се оказа, че империчните данни потвърждават тъкмо това. Перхидролено русите прелести не са изключение, изключително откакто си спомним близки срещи с този тип. Всяка багра е подводен камък, който може да потопи и най-здравия транспортен съд. Най-тежки случаи са всички тези представителки на японски анимета, вместо приказната си визия, те просто дават сигнал, че вашата шизофрения следва, единствено би трябвало да я очаквате.

5. Агресивното държание
Това са тези дами, които залагат своите чипове на по-слабите мъже. Виждал ли си някоя изпипана дългокрака хубост, която води своята маймунка на каишка до себе си? Чудиш ли се какво може в действителност да се е случило, че същата да смъкна толкоз равнището? Е другари, познайте какво гледате? Спомняте ли си едни много нападателни и гневни дами, чието наслаждение е в действителност да издевателстват над по-слабите. Странно е и доста постоянно ще се чудиш кой е изгорил бушоните им, само че обстоятелствата са си обстоятелства. Тази странна порода знае, че номерът няма да мине при някой от нейния сан и там ще би трябвало да бъде подчинена, само че светът е огромен и мъже, чийто членове се допират от непознати тела единствено в рейса, са подготвени да потъпчат и дребното останала им чест, въпреки всичко се ръгат в рейса за някакъв човешки допир, с цел да разхождат с хиената, покрита в антилопска кожа. Щом внезапно се появи хубост, която явно не дава отговор на твоето равнище, можеш да спекулираш дълго време, преди да решиш дали да пуснеш змията в пазвата си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР