Размишлявайки върху живота си като дете звезда, актьорът Франки Муниц

...
Размишлявайки върху живота си като дете звезда, актьорът Франки Муниц
Коментари Харесай

Звездата от „Малкълм в средата“ Франки Муниц, 38, „никога не е пил глътка алкохол“

Размишлявайки върху живота си като дете звезда, артистът Франки Муниц направи неповторимо самопризнание за навиците му за пиянство или неналичието на такива. Муниц споделя освен, че в никакъв случай не е употребявал опиати, само че в никакъв случай не е опитвал и алкохол.

„ Има моменти, в които си припомням нещата, които трябваше да върша, когато бях дете-актьор или... ранните ми години на възрастен. И откакто се отдръпнах от света на развлеченията, от този бизнес, някак в разгара на кариерата си, тъкмо когато [„ Малком по средата “] завърши... разреши ми да правя оценка по-добре живота като цяло ", сподели той пред някогашния " Jeopardy! " хазаин Mayim Bialik на своя подкаст.

„ Малки неща, колкото и жалко да звучи, като преместването в Скотсдейл през 2008 година, мисля, че ми избавиха живота “, показа той. „ Аз съм на 38. Все още в никакъв случай не съм пил глътка алкохол. Никога не съм употребявал опиати. Никога не съм правил нищо. Така че нямам поради в този смисъл… като „ О, аз съм ще изляза от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР