Размерите на наемите в Пазарджик задминаха тези в Пловдив, показа

...
Размерите на наемите в Пазарджик задминаха тези в Пловдив, показа
Коментари Харесай

Пазарджик мина Пловдив в наемите за жилища

Размерите на наемите в Пазарджик задминаха тези в Пловдив, сподели репортерска инспекция в обявите на брокерските къщи. В момента за обзаведено тристайно жилище би трябвало да броите сред 400 и 530 според от квартала. За информация, в града под тепетата подобен апартамент също може да се наеме за сумата от 480 лв..

Офертите за двустайни жилища в Пазарджик са в ценовия диапазон от 250 до 350 лв.. Такива са и в множеството квартали на Пловдив, а се намират и оферти с по-ниски наеми.

Повишението на цените в Пазарджик е елементарно обяснимо. В момента има много огромно търсене на жилища, само че няма задоволително предложение, разясняват брокерите. Според тях подобен феномен не е имало от години.

Наемателите търсят най-вече дребни, само че изцяло обзаведени жилища в центъра. Освен на покъщнина, се държи да има цялостен комплект бяла техника, с цел да не се постанова тя да се купува.

Жилища се наемат най-вече от млади фамилии или двойки, както и от възпитаници от региона, които не желаят да живеят в общежитие. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР