Разложкият районен съд за трети път отложи делото срещу актьора

...
Разложкият районен съд за трети път отложи делото срещу актьора
Коментари Харесай

Отново отложиха делото срещу Явор Бахаров - slava.bg

Разложкият областен съд за трети път отсрочи делото против артиста Явор Бахаров.

Причината този път е неявяването освен на подсъдимия Бахаров, само че и на юриста му Токов. Следващото правосъдно съвещание е планувано за 8 юли в 14 часа, когато районният съд в Разлог ще би трябвало да се произнесе, даже и в отсъсъствие на постоянно призования обвинен Бахаров.

На 8 февруари тази година към 14 часа Бахаров беше спрян от служители на реда на улица в Банско, наоколо до долна станция на лифта, облечен в скиорски одежди и с каска на главата. Четирите прозореца на колата му, с която слаломирал сред разхождащите се туристи били отворени, а от вътрешната страна дънела мощна музика. Дрегера на място откри приложимост на алкохол над 1.2 промила, полевия тест посочил, че е използвал и опиати.

Кръвната му проба демонстрира, че той е управлявал автомобила си с 1,42 промила алкохол в кръвта. Прокурор Ружена Кондева съобщи, че следва да му бъде повдигнато ново обвиняване, а наказването, което планува законът е отнемане от независимост от 1 до 5 години. Преди време Явор Бахаров беше наказан на пробация за сходно закононарушение, написа Телеграф.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР