Разливът от октомври 2021 г. от 25 000 галона (94

...
Разливът от октомври 2021 г. от 25 000 галона (94
Коментари Харесай

Американски служители искат корабите да закотвят по-далеч от подводните тръбопроводи в Калифорния, позовавайки се на петролен разлив от 2021 г.

Разливът от октомври 2021 година от 25 000 галона (94 600 литра) изпрати петна недопечен нефт, измиващи се на брега в Хънтингтън Бийч и околните общности, затворени плажове и рибарници, намазани с масло птици и застрашени зони във влажни зони.

Пекин и MSC Danit — всеки с дължина над 1100 фута (335 метра) — изместиха и повредиха тръбопровода през януари 2021 година, до момента в който удар от Котвата на Danit е предизвикала възможното приключване на недопечен нефт, споделиха чиновници.

NTSB заключи, че разкъсването на тръбопровода евентуално е породено от близостта на закотвени кораби. Членовете на борда на организацията предложиха на управляващите да усилят границата на сигурност сред корабите, закотвени на път за и от пристанищата на Лос Анджелис и Лонг Бийч и подводните тръбопроводи в региона.

Те също приканиха службите за придвижване на плавателни съдове в цялата страна да обезпечат звукови и образни аларми на тези, натоварени да следят, когато корабите са закотвени покрай тръбопроводи. Необх...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР