Разликата между победата на Доналд Тръмп или Джо Байдън през

...
Разликата между победата на Доналд Тръмп или Джо Байдън през
Коментари Харесай

Победата на Байдън не би била чудодейно лекарство

Разликата сред успеха на Доналд Тръмп или Джо Байдън през ноември може да бъде бъдещето на американската република. Но от това не следва, че втори мандат на Байдън ще постави завършек на политическото неразположение на Америка.

Неговата победа евентуално ще бъде тясна, оповестена за открадната от Тръмп и ще включва загуба на демократичния надзор върху Сената на Съединени американски щати. Би било огромна религия да се мисли, че един застаряващ втори мандат Байдън, борещ се с още повече тапи, може да унищожи републиканската тресчица. Шансовете са рационални, че в противоположното преброяване до 2028 година Америка ще изпита още веднъж днешното възприятие на боязън.

Това е изборът, пред който са изправени гласоподавателите на Съединени американски щати след 10 месеца. Все още е отворено и затворено. Тръмп не оставя никакво подозрение, че би употребявал цялостната гама от президентски пълномощия и би намерил нови, с цел да накаже враговете си и да награди приятелите. Би било неуместно да мислим, че той се майтапи, когато дава обещание да бъде деспот за един ден и да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР