Разликата между партийната листа и кметската подкрепа е близо 20

...
Разликата между партийната листа и кметската подкрепа е близо 20
Коментари Харесай

Живко Тодоров определи приоритетите си в новия мандат

" Разликата сред партийната листа и кметската поддръжка е близо 20 хиляди гласа, което ме задължава като кмет да работя необятно с новия общински съвет . Това е и сигналът на жителите от миналите избори - да се направи необятно ръководство в локалния парламент, ръководство с ясни и надпартийни цели, в името на Стара Загора ", разяснява през днешния ден пред публицисти спечелилият трети кметски мандат в Стара Загора Живко Тодоров. За него резултатът от изборите е голяма отговорност и обвързване да продължи да работи за града и да оправдае гласуваното му доверие. Той ще работи освен за тези, които са дали своят вот за него, само че и за тези, които са подкрепили различен претендент. " Това е опция да ги убедим, че дейностите ни са в интерес на обществото ", аргументира се той. 
През новия си мандат Живко Тодоров ще разчита на експертен екип и необятна поддръжка . За него е значимо да се стъпи на по-широка основа в града. " Да се опитаме да вземем колкото се може повече отзиви, когато формираме ръководството и неговите съществени задания. Ще се срещна с всички по-големи групи в общинския съвет, с цел да обсъдим целите, които имат те, да беседваме за общо партньорство ”, съобщи още той. 
Приоритет в бъдещата работа на кметската администрация ще е контролът и качеството на работа при осъществяването на всеки един обект , тъй като по време на акцията и срещите с жители Тодоров се убедил, че хората имат доста по-големи условия към качеството на всичко, което се прави в града. " Затова ще обърнем особено внимание на всяка една от компаниите, с които работим. Предстоят срещи с тях, с цел да представим условията, които имаме ”, добави още той. 
Живко Тодоров благодари за предизборната акция в Стара Загора, протекла в добър и образован звук . След като всички новоизбрани кметове и общински съветници положат клетва, кметът ще показа и новия управнически екип, с който ще работи през идния мандат. 
Живко Тодоров беше определен за кмет на община Стара Загора на локалните избори в неделя с гласовете на 68,63% от гласувалите в общината. През идващите 4 години обаче ще може да разчита единствено на 21 общински съветници на ГЕРБ, което е с 6-има по-малко от изтеклия мандат. Местният парламент пък е извънредно цветен и в него ще работят представители на 12 партии и обединения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР