Разкритото предателство на Сандо води след себе си шокиращи последици.

...
Разкритото предателство на Сандо води след себе си шокиращи последици.
Коментари Харесай

Жив ли е Сандо в Братя

Разкритото изменничество на Сандо води след себе си шокиращи последствия. Топал не може да повярва, че брат му го е лъгал и шпионирал толкоз време, снасяйки информация за всяка негова стъпка непосредствено в полицията. Разтърсен от бруталната измяна, той не приема доводите от страна на Акарди, че е бил притиснат от ГДБОП да го направи. Денис ненавижда измяната от дъното на душата си и е уверен, че изменниците заслужават единствено гибел. Съкрушената Гери вижда накъде отиват нещата и се пробва обезверено да помогне на обичания си, поемайки голям риск. Стигнала пред вратата на склада, където го държат заключен, тя чува изстрел от вътрешната страна и изпада в същински смут. Влюбеното момиче предусеща, че Денис е прострелял нейния другар и не може да понесе тази извънредно мъчителна мисъл, която я смазва. Вярна ли е интуицията й, какво тъкмо се е случило сред двамата братя зад стените на складовото помещение – жив или мъртъв е Сандо?

Въпреки, че Йосифов публично е отхвърлен от следствието на Топал, инспекторът като че ли не може да се откаже от своята персонална идея по залавянето на врага. Неговите сътрудници изцяло го схващат, знаейки какъв брой му е значим казусът и си разрешават да нарушат правилника, като го осведомят за всеки подробност от по-нататъшната им работа. Внезапното изгубване на Акарди буди подозрения в целия отдел.  Неуспявайки да се свърже с него по никакъв метод, Калин причаква приятелката му Гери, с цел да научи освен това за информатора. Ще издаде ли покрусеното момиче пред служителя на реда какво се е случило със Сандо и дали ще показа за дочутия изстрел в склада?

Поли продължава борбата против абстиненцията, затворена у дома и строго надзиравана през деня от съседката, а вечер от татко си. Нейното положение като че ли се усъвършенства – тя демонстрира предпочитание за живот и желае да убеди близките, че може да й се има доверие. На Симеон също към този момент му е позволено да я посещава денем и той се възползва да прекара малко време с нея. Опитва да й даде сили, само че вътрешно е все по този начин обезверен и раздран от личната си виновност за положението на Поли. Симо желае да има вяра от цялото си сърце в подобрението й, само че отваря очите си на четири, тъй като е наясно, че никой не се е отървал елементарно от наркотичната взаимозависимост. Какво е същинското положение на момичето и има ли вяра за скорошно възобновяване?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР