Разкрития за грозни обиди и дори заплаха със смърт от

...
Разкрития за грозни обиди и дори заплаха със смърт от
Коментари Харесай

Вознячки бясна: От трибуните заплашваха семейството ми със смърт

Разкрития за грозни обиди и даже опасност със гибел от страна на фенове по трибуните в Маями направи международната номер 2 Каролине Вознячки.

Световната номер 2 отпадна от шампионата, откакто загуби от Моника Пуиг. След мача тя написа в " Туитър ", че тенисът е игра с победи и загуби, само че е неприемливо да чува смъртни закани от трибуните по време на мач.

" Снощи изгубих от моята съперничка и другарка Моника Пуиг в Маями. Напълно наясно съм, че тенисът е игра на победи и загуби. Въпреки това по време на мача хора от трибуните пожелаваха гибел на майка ми и татко ми и ме назоваха с имена, които не мога да повторя.

Казаха на племенницата на годеника ми, която е на 10, да „ млъква и да сяда “, до момента в който охранителите не започнаха никакви дейности и даже позволяваха всичко това да се случва.

Окуражавам почитателите да поддържат любимците си и боготворя предизвикателната атмосфера, само че някои граници бяха престъпени и това направи обстановката отвратителна и за двете ни.

Надявам се уредниците на турира да вземат това на съществено, тъй като е непоносим образец за идващото потомство играчи и почитатели. Пожелавам на Моника всичко най-хубаво напред в шампионата ", се споделя в изказването на датчанката.

pic.twitter.com/yd10mvxuMJ
— Caroline Wozniacki (@CaroWozniacki) 24 март 2018 година
Организаторите дадоха отговор, че от компанията, на която е поверена защитата на шампионата, не са чули сходни крясъци от трибуните по време на срещата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР