Разкриха наркооранжерии пълни с марихуана в София Снимка: МВРДве наркооранжерии

...
Разкриха наркооранжерии пълни с марихуана в София Снимка: МВРДве наркооранжерии
Коментари Харесай

Разкриха две наркооранжерии в София, задържани са двама

Разкриха наркооранжерии цялостни с марихуана в София Снимка: МВРДве наркооранжерии са разкрити при полицейска интервенция в столичния кв. „ Бояна “ в София, арестувани са двама души и са конфискувани 1 кг суха тревиста маса и 57 саксии с растения от рода на конопа, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Разкриха наркооранжерии цялостни с марихуана в София Снимка: МВРСпециализираната полицейска интервенция е извършена на 6 април от чиновници на столичното Шесто районно управление (на МВР). При излизане от къща в столичния квартал „ Бояна “, са арестувани 50-годишен престъпно проявен мъж и 44-годишна жена. В чантата на задържаната криминалистите намерили няколко плика, съдържащи над 400 грама суха тревиста маса.

Последвали процесуално - следствени дейности в постройката, където било намерено помещение, приспособено и оборудвано за развъждане на марихуана. Иззети са голям брой засадени растения в друг етап на развиване и към 500 грама суха тревиста маса. 

В рамките на следствието е осъществено претършуване и в жилището на дамата, където е разкрито в допълнение помещение, оборудвано със системи за отопление и осветяване. В него били полагани грижи за растения, засадени в 21 саксии. 

Разкриха наркооранжерии цялостни с марихуана в София Снимка: МВРИззети са над 200 грама суха тревиста маса, както и химически препарати, подпомагащи развиването на насажденията. Експертна  справка демонстрира, че общото количество на конфискуваната марихуана е 1 091 грама. Предстои да бъде открито точното количество на зелената листна маса в саксиите.

Разкриха наркооранжерии цялостни с марихуана в София Снимка: МВРДвамата арестувани са привлечени като обвинени и са им наложени ограничения „ задържане под стража “ за период до 72 часа. Софийският градски съд се е произнесъл за налагане на непрекъснати ограничения на арестуваните. Работа по случая продължава под надзора на Софийската градска прокуратура.

Разкриха наркооранжерии цялостни с марихуана в София Снимка: МВР
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР