Разказвали са ми много пъти какво е да бъдеш баща,

...
Разказвали са ми много пъти какво е да бъдеш баща,
Коментари Харесай

10 неща, за които не подозирах преди появата на дъщеря ми…

 баща-държи-дъщеря-си

Разказвали са ми доста пъти какво е да бъдеш татко, какво усещаш. Но никой не ми е споделил какви открития можеш да направиш за себе си, когато имаш щерка. Наложи се да изпитам всичко на процедура. Ето някои неща, за които никой не ме беше подготвил.

1. Никой не ми сподели, че толкоз рано ще се интересува от момчета. Веднъж, когато с Мери бяхме дружно във фитнеса, тя ненадейно сподели: „ Татко, видя ли това момче? Харесва ми “. Отидохме дружно до кафенето към фитнеса, харесалото й момче също беше там. И от самото начало щерка ми го гледаше.

Нямам нищо срещу, Мери в действителност има добър усет, това момче би било идеално за нея, в случай че нямаше едно малко „ само че “. Той беше на към 18 години, а моето момиче по това време беше на 3 години.

2. Никой не ми сподели какъв брой мощно мога да обичам жена си. Появата на мини версия на брачната половинка ми даде опция да схвана какъв брой значи моята обичана за мен. Нейните привички, които преди ме дразнеха преди да се появи щерка ни, в този момент започнаха да ми се костват даже благи!

3. Никой не ми сподели, че промяната на пелените ще направи гражданска война във всичките ми предходни опити да схвана женската анатомия. Разбрах доста, когато взех решение да сменя мръсните пелени на щерка ми с чисти.

4. Никой не ми сподели, че появяването на щерка ми автоматизирано ще ме трансформира във феминист.Що за вид ще излиза с щерка ми?

5. Никой не ми сподели за противоположната страна. Сега отивам на пазар дружно с щерка си с количка. Вече не мога както преди просто да се разхождам по улицата. Всеки чужд в тълпата ми наподобява евентуална опасност за моето мъниче.

 баща-и-дъщеря

6. Никой не ми сподели, че песента «Butterfly Kisses» може да бъде най-прекрасната ария на света. Преди тази ария пъклен ме дразнеше, само че това беше досега когато с щерка ми танцувахме на нея на сватбата на мой другар. Сега тихичко си поплаквам, слушайки я.

7. Никой преди не ми беше казвал за необикновената значителност на розовия цвят. Миналата Коледа Мери изиска от Дядо Коледа куче играчка. Когато дядо Коледа попитал за цвета на играчката, щерка ми неотклонимо отвърнала, че би трябвало да бъде в розов цвят и никакъв различен! Сега всичко в нашия дом е в розово.

8. Никой не ми сподели, с изключение на жена ми, че девойките стартират да мислят за сватбата още от пелените. Преди не го имах вяра! В началото всичко това ми се струваше доста благо, тъй като тя искаше да се омъжи за мен, само че неотдавна разбрах за нов младоженец, който в този момент Мери има поради.

9. Никой не ми сподели какъв брой ще бъда подтиснат, когато узная, че моето малко момиче желае да се омъжи за глупавото, красиво момче от прилежащата група в детската градина. Но за какво той, а не аз?

10. Никой не ми сподели, че ще бъда във екстаз от маникюра, пиенето на чай с куклите, проучванията на маминия дрешник от прочие благи неща. Нима това не е благо? На нея й харесва!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР