Разходите за гледане на деца може да накарат някои хора

...
Разходите за гледане на деца може да накарат някои хора
Коментари Харесай

Прекалено „взискателната“ обява за работа на детегледачка беше категорична, че е пълна с „червени знамена“

Разходите за гледане на деца може да накарат някои хора да се борят, само че тази взискателна майка отиде прекомерно надалеч.

Всеки родител желае да откри алтернатива за гледане на деца, която е допустимо най-близка до съвършената, и в последна сметка е напълно естествено да желаете най-хубавото за децата си. В наши дни, когато описите с чакащи за детска градина наподобяват безкрайни и разноските се усещат смайващо високи за доста хора, това може да се почувства като непреодолимо предизвикателство.

Но една майка, която разгласява евентуално най-взискателната публикация за работа на детегледачка, която в миналото сте виждали, бързо стана вирусна, като хората онлайн бяха в действителност шокирани, че тя си намерения, че може да се измъкне, като желае толкоз доста, до момента в който предлагайки да заплати толкоз малко.

Неназованата жена отиде във Фейсбук, с цел да показа обявата през 2020 година, в която насочи редица много шокиращи претенции. След това рекламата беше споделена в Reddit, защото хората бяха толкоз и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР