Разгромната победа с 6:0 над Верона продължи добрата серия на

...
Разгромната победа с 6:0 над Верона продължи добрата серия на
Коментари Харесай

Индзаги: Доволни сме, трябва да продължим по същия начин

Разгромната победа с 6:0 над Верона продължи положителната серия на Интер и старши треньорът на отбора Симоне Индзаги нямаше по какъв начин да не е удовлетворен от представянето на футболистите си. “Нерадзурите ” демонстрираха голова мощност и почитателите им чакат с неспокойствие конфликта с Милан на полуфиналите в Шампионската лига.

“В добър интервал сме, играем мощно и оползотворяваме ситуациите си. Някои от значимите ни футболисти се възвърнаха и резултатите са налице. Щастлив съм, само че би трябвало да продължим по същия метод. След по-малко от 72 часа ще сме в Рим и се нуждаем от ново мощно показване. Днес играхме чудесно против тим, който имаше единствено една загуба вкъщи през тази година ”, съобщи Индзаги.

“Длъжни сме да приключим в топ 4. Програмата ни не е лесна, само че в случай че демонстрираме същите дух и организация, ще успеем. Доволен съм от Франческо Ачерби. Познавам го от доста време и се веселя, че в поредност от мачове играе оптимално съсредоточено. В неделя той направи неточност, а през днешния ден присъединяване му беше под въпрос, само че пред уважих него пред Бастони ”, изясни треньорът на Интер.

“Не би трябвало да си вършим сметки до края на сезона, а да мислим за всеки идващ мач поотделно. Доволни сме от моментната си форма, само че би трябвало да продължим по същия метод ”, добави Индзаги.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР