Разград може и да няма бразилски усет, но клубът ще

...
Разград може и да няма бразилски усет, но клубът ще
Коментари Харесай

От Хофенхайм: Бразилските българи постигнаха магически успехи

" Разград може и да няма бразилски нюх, само че клубът ще даде на Хофенхайм две южноамерикански нощи " - по този начин стартира материалът в формалния уебсайт на немския клуб, отдаден на идващия противник на Хофе в Лига Европа Лудогорец.

Двубоят от втория кръг на груповата фаза е в четвъртък вечер от 22,05 часа в Разград, а един от най-хубавите тимове в Германия реши да запознае своите почитатели с българския първенец.

" 9 бразилци има в състава на непрекъснатите първенци в А група и имат огромен принос към триумфа на клуба, който реализира магическото достижение да завоюва купата във всеки собствен сезон в елитната група: От 2012 до 2017 Лудогорец завоюва 6 трофеи и 2 купи на страната ", се споделя още в материала, озаглавен " Лудогорец Разград: бразилските българи ".

В него се споделя основно за триумфите в Европа на отбора като се загатва за героичното им влизане в Шампионска лига с вратарските умения на Козмин Моци и за резултатите в двете участия в групите на " богатите ".

Историята на отбора от Разград е избрана като " впечатляваща история на триумфа, която с изключение на от бразилските попълнения, е осъществена и от притежателя Кирил Домусчиев ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР