разговарял с духа на своята покойна майка Даяна с помощта

...
разговарял с духа на своята покойна майка Даяна с помощта
Коментари Харесай

Хари се свързал с духа на принцеса Даяна


разговарял с духа на своята починала майка Даяна благодарение на медиум. Според нови разкрития, врачката убедила Хари, че беседва с принцесата, откакто му разказала, че Даяна се е „ изкикотила “, когато синът му Арчи счупил коледна играчка с изображението на кралица Елизабет II, написа " Телеграф ".

Битовият случай се случил през 2020 година, когато Хари и Меган взели решение да продължат традицията на кралското семейство да разменят дарове на Бъдни вечер. В края на упоменатата година Меган подарила на Хари играчка, която купила от локален магазин и той я окачил на видно място на елхата в дома им в Калифорния. Малкият Арчи обаче съборил коледното дърво и красивото бижу се счупило на мънички късчета, разкрива принцът в своите записки.

В книгата Хари споделя по какъв начин синът му сграбчил бутилка с вода и почнал да пръска счупените части, надявайки се, че играчите вълшебен ще се поправят. „ Събрах счупените играчки и ги изхвърлих в кофата за боклук, като от самото начало си мислех: Това е необичайно “, написа Хари, като прибавя, че картинката му се изяснила дни по-късно, откакто по рекомендация на свои другари се срещнал с жена, която твърдяла, че има паранормални качества.

Хари усетил мощната сила на врачката и тя му разкрила, че майка му се намира в стаята. „ Майка ти е с теб... тъкмо в този момент “, споделила тя на принца.

Екстрасенската обяснила на Хари, че Даяна е наясно, че той има доста въпроси, само че които тя би трябвало да отговори, само че я помолила да съобщи на сина ѝ, че го поддържа и се гордее с него. Според Хари, медиумът го уверил, че Даяна е декларирала, че „ той живее живота, който тя не могла да има приживе “. „ Ти живееш по метод, по който тя е желала да живееш “, споделила още врачката на Хари.

Принцът изискал от екстрасенската да му даде доказателство за изказванията си и тогава тя му разказала за случая в навечерието на Коледа. „ Майка ти казва… украшението. Майка ти споделя... нещо за коледна декорация? На майка? Или баба? То пада? Счупено? Арчи се опива да го поправи. Майка ти споделя, че се е изкикотила “, гласяло посланието на медиума.

„ Тя беше там “, безапелационен е Хари. Покойната майка на принца приживе отдава огромно значение на медиуми, ясновидци, както и на персони, които беседват с мъртвите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР