Разговарях с г-жа Нинова за лидерска среща и заявих присъствие.

...
Разговарях с г-жа Нинова за лидерска среща и заявих присъствие.
Коментари Харесай

Борисов: Ще дойда на лидерската среща, но няма да подкрепим кабинет на БСП

Разговарях с госпожа Нинова за лидерска среща и заявих наличие. Не съм поставял условия, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Решението на Националното ни заседание е ясно - не можем да участваме или да подкрепим кабинет на Българска социалистическа партия, добави Борисов в профила му във фейсбук. Смятам обаче, че е време за сериозен диалог сред водачите на партиите. Дължим почитание и отговорност пред гласоподавателите си, сподели още той.

По-рано през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че е разговаряла с водачите на всички парламентарни показани партии, поканила ги е на следващия ден на среща в 11:00 часа в зала Изток. Някои потвърдиха, някои споделиха, че ще го обсъдят в групите си. Разговарях с Бойко Борисов и той удостовери, сподели Нинова.

Получихме покана за среща от Българска социалистическа партия, само че няма да отидем на обща лидерска такава. Заявихме, че няма смисъл от нещо сходно, тъй като ние се виждаме всяка сряда и резултат от тези срещи няма. Резултат няма да има и от тази среща, която ще се състои, съобщи водачът на Възраждане Костадин Костадинов. Той уточни, че има цели, по които Българска социалистическа партия и Възраждане имат сходни визии, " само че има такива, по които не срещаме тяхната поддръжка ", сподели той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР