Разгорещена съм от гняв, а не от страст – успявате

...
Разгорещена съм от гняв, а не от страст – успявате
Коментари Харесай

Сексът за сдобряване - опасното примирие

„ Разгорещена съм от яд, а не от пристрастеност ” – успявате да изкрещите, до момента в който обичаният ви влачи към постелята след плевел скандал. „ Да, несъмнено, миличка, ето накажи ме ” – дава отговор сластно той, до момента в който вкопчва едната си ръка в дупето ви, а друга – в лявата гърда. Може би тази обстановка ви е позната? За доста влюбени сексът наподобява най-лесният и натурален метод за помиряване. Но дали в последна сметка е най-удачният?

За страдание сексът не взема решение, а прикрива спора. Възвратно - постъпателните придвижвания и силата на търкане не са задоволителни, с цел да ни избавят от възприятието на засегнатост. За положително или неприятно човешката душeвност е комплицирано устроена и по този метод единствено подтискаме терзанията си. Конфликтът в действителност усилва пристрастеността, само че разрушава близостта. Дали след кулминационната точка, ще пожелаете да отпуснете глава върху гърдите на същия този мъж, който ви е наранил? Едва ли. Обидата остава и продължава да трови вашите връзки.

За средностатистическият представител на мощния пол обаче нещата стоят по-иначе. Той бързо не помни споровете и не се нуждае обезателно от непосредственост, с цел да прави секс. Дори в противен случай. Всичките ви опити да излеете гнева си, ще бъдат изтълкувани като признаци на животинска пристрастеност. А най-лошото следствие от този способ на „ помиряване ” е, че ще стартира да му харесва. Комбинацията от секс и неприязън отключват най-примитивните инстинкти в мъжа – на победител и поробител. Затова той освен няма да се обезпокои от намусеното ви изражение, само че даже ще изпитва висша възбуденост, тъй като е съумял да пречупи волята ви. А откакто ситуацията му носи такива мощни преживявания, за какво да ги скапва с изглаждане на връзките. В този смисъл, „ сдобряването ” в леглото е освен погрешно, само че и даже може да се окаже съдбовно.

Но значи ли всичко това, че в случай че афектираният е той, а не вие, секс-терапията след скандал би имала позитивен резултат? Та нали при него нещата стоят по другояче. Безспорно за нараненото му мъжко его би било прелестно да получи порция женско тяло за успокоение, само че надали ще останете удовлетворени от резултата.

Склонявайки го към фамилиарност е изцяло допустимо да изпаднете в унизителна обстановка – да се оферирате обезверено или да получите недодялан и позорен секс. Нали не очаквайте, че той ще деликатен и гальовен както нормално? Затова сами преценете дали риска си заслужава.

Какъв е изходът тогава? Проблемите да се обясняват преди леглото, а не в него. Едва когато разрушителните страсти са напуснали и двама ви, сексът може да още веднъж да ви сближи.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР