Разглеждайки Primark в пиковите часове, може да си помислите, че

...
Разглеждайки Primark в пиковите часове, може да си помислите, че
Коментари Харесай

Служителка на Primark споделя най-големите си „любимци“, включително липсата на здрав разум у купувачите

Разглеждайки Primark в пиковите часове, може да си помислите, че ще ви е мъчно да работите там заради това какъв брой бързо минава всичко, какъв брой въпроса ще ви задават дневно и голямото количество хора, които наподобява са в магазина когато и да е.

И една жена удостовери, че обича да работи по бързата мода магазин, като признава, че има неща, които някои клиенти вършат и които в действителност я навиват.

Табита Джефрис се обърна към TikTok, с цел да удостовери „ неприязънта си от работата в Primark “, като сподели, че преди малко е завършила промяната си, тъй че нещата бяха свежи в съзнанието й.

Първото неспокойствие на Табита е, когато хората „ тъпчат тонове и тонове облекла и предмети в една кошница “, пишейки в горната част на видеоклипа, че наподобява по този начин, като че ли някои хора слагат неща на стойност три кошници в една, което го прави за нея е по-трудно да прави работата си.

Тя също по този начин уточни, че е съществено досадно, когато някои клиенти се пробват да слагат кошниците си през пластмас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР