Разгледайте добре фигурите по-горе. Изберете онази, която най-много ви допада,

...
Разгледайте добре фигурите по-горе. Изберете онази, която най-много ви допада,
Коментари Харесай

Изберете фигура и вижте как работи вашият ум

Разгледайте добре фигурите нагоре. Изберете онази, която най-вече ви подхожда, и вижте по какъв начин работи вашият разум.

1. Бистър и друг

В тази картина всеки ъгъл е друг, а крайният резултат е една относително семпла, само че ясно изразена фигура. Ако сте избрали тази фигура, то вашият разум е избистрен и друг.

Вие се ръководите от простичкото предписание: има ли проблем, то той би трябвало да се реши. Освен това вярвате, че би трябвало да намерите първопричината за появяването му (а не просто да го разрешите). Това прави вашият разум друг и неповторим.

2. Взаимосвързан

Тази фигура е извънредно сложна - с голям брой преплитащи се детайли.

Ако сте избрали нея, то вие не сте човек, който се управлява от външния тип. Смятате, че би трябвало да преценявате хората по техния темперамент и психика, а не по метода, по който наподобяват. С лекост разбирате комплицирани проблеми.Прониквате в дълбочина в даден проблем.

3. Дързък и непосредствен

На пръв взор тази фигура е семпла, само че линиите в нея са извънредно дръзки. Тя има своя лична еднаквост.

Вие се ръководите от едно-единствено предписание – елементарност. Изключително дръзки и прями сте. Казвате всичко, което мислите. Не прикривате нищо. Не усложнявате обстановките – без значение дали става дума за персонални или професионални връзки.

4. Многопластов и сложен

Красива, само че многопластова фигура - съвсем като вашия разум.

Ако сте избрали нея, то същите форми ви следват и във вашия живот. Той е многопластов. На пръв взор изглеждате като най-обикновен човек, само че в действителност не сте. Често оставате неразбрани за останалите. Отличавате се с най-различни качества – единствено едно просто не би могло да ви опише.

5. Ориентиран към решенията

В тази фигура няма скрити неща. Получавате това, което виждате.

Ако сте избрали нея, то вие вярвате в решенията. Не търсите първопричината за даден проблем, вие предпочитате непосредствено да го решите. В това сте изключително положителни. Вашият разум работи непрекъснато, с цел да открие отговорите на нещата, които ви тревожат.

6. Екстроверт

Една извънредно изобретателна фигура, друга от предходните.

Вие сте екстроверт – казвате това, което мислите, нямате секрети от хората. Външната среда е от извънредно значение за вас. Останалите хора оказват мощно въздействие върху вас - било то позитивно или негативно. Обичате да сте в огромни и шумни компании.

7. Интроверт

Фигура, наподобяваща на пирамида – с доста измерения.

Ако сте избрали нея, то вие сте интроверт. Не споделяте мислите си с близките. Обичате да създавате свои лични светове и действителности. Често избягвате в тях, когато някой непосредствен ви нарани. Отличавате се с надълбоко самопознание.

8. Креативен перфекционист

Вие сте извънредно изобретателни. Всичко, което вършиме, би трябвало да е съвършено. Обичате да се захващате с нови инициативи. Всички желаят да бъдат като вас. Имате креативен разум. Не всеки може да ви разбере. Взимате верните решения и близките ви ценят високо.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР