Раздялата с Алекс Богданска се отразява любопитно на Даниел Петканов,

...
Раздялата с Алекс Богданска се отразява любопитно на Даниел Петканов,
Коментари Харесай

Лудия репортер Дани Петканов влиза в политиката

Раздялата с Алекс Богданска се отразява любопитно на Даниел Петканов, на който може и да не му върви в любовта, само че пък като нищо да направи политическа кариера в скоро време, каквито проекти има най-малко на този стадий.

Наскоро Лудия кореспондент разкри бъдещите си проекти във видео в обществените мрежи, като от казаното от него излиза наяве, че се е прицелил съществено във властта и счита дори да се кандидатира за президент.

Да, вярно прочетохте – упоритостите на Петканов явно са огромни, само че той ще би трябвало да изчака 2-3 години, до момента в който навърши 40 години, защото това е едно от условията за този пост.

Бившият на моделката Алекс Богданска обаче, очевидно се е разбързал по въпроса и към този момент даже издаде какъв ще бъде основнияу му приоритет в акцията.

„ Предлагам новаторски и коренен метод за битка с корупцията, която съгласно мен е коренът на всичко неприятно в България. Взимали ли са рушвет? Злоупотребявали ли са със служебното си състояние в последната една година? Тези въпроси да бъдат задавани един път в годината пред детектор на лъжата “, декларира Петков.

Той счита да подлага на детектора всички от президента до шефове на региони полицейски ръководства и висши магистрати и в случай че светне за неистина да се наблюдава и проверява корупцията. И това упражнение да се прави на всяка кръгла година.

Освен това Петканов, който очевидно към този момент се вижда в заемания в този момент от Румен Радев стол, издаде в задатък, че за консултант ще си вземе Николай Витанов, предава „ Блиц “.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР