Раздялата на Рачков и Анита може и да е факт

...
Раздялата на Рачков и Анита може и да е факт
Коментари Харесай

Безумно унижение за Анита: Ето я истината за изневярата на Рачков

Раздялата на Рачков и Анита може и да е реалност от месеци насам, само че детайлностите за нея не престават да вълнуват мнозина, а и да се появяват непрекъснато нови елементи с меко казано абсурден привкус.

Тв водещият е унижил брутално някогашната си другарка, макар че публично като причина за раздялата им се показва несходство в годините и характерите им. И това може да е правилно, само че другото сигурно е надалеч по-определящо крайния процес на връзките им.

Оказа се, че новата другарка на Рачков – 39-годишната Камелия Андонова, никак не е толкоз „ нова “. Двамата са имали връзка зад тила на Анита в продължение на няколко месеца. Това разкриват близки до артиста и тв водещ.

Напоследък се приказва даже, че Камелия чака бебе от Рачков, само че дали това дава отговор на истината, занапред ще излиза наяве.

Съвсем ясно е обаче, че Анита е напряко гневна от това, което се е случвало зад тила й, само че дали в този момент ще предприеме нещо против някогашния си любим, можем единствено да гадаем.

Блондинката има огромно самочувствие и несъмнено не е от дамите, които биха изтърпяли нещо сходно в живота си. И макар че случилото се към този момент е със задна дата, близки до нея са сигурни, че тя няма да остави нещата дотук и ще реагира по някакъв метод, написа Kliuki.bg.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР