Раздялата на д-р Ангел Енчев и модела Теди Велинова през

...
Раздялата на д-р Ангел Енчев и модела Теди Велинова през
Коментари Харесай

Има и такива истории: Теди Велинова за споделеното родителство и общата цел след раздялата

Раздялата на доктор Ангел Енчев и модела Теди Велинова през 2019 година беше една от изненадите на годината. Двамата се разделиха посредством известие до медиите, като по този метод съумяха да сложат край още в зародиш на всевъзможни злословия и трудове по техен адрес. Тогава, през 2019 година, двамата признаха, че нещата към този момент не се развиват по метода, по който са си представяли, и са решили да се разделят в името и на децата си и в това на тяхното бъдеще. 

Почти две години по-късно връзките сред някогашните сътрудници наподобява все по този начин обикновено, тъй като, съгласете се, виждали сме много грозни раздели. 

Виж още: Как лети времето! Синът на Ива Русинова навърши годинка, спретнаха му чудно празненство!

Пред " На Кафе " Теди Велинова, която сега е стилист на NOVA, показа, че двамата са съхранили положителните си връзки поради децата си. Дали си сметка, че те не могат да порастват единствено с единия родител и без фамилния уют и точно това държи връзките им положителни. Нещо повече - двамата го вършат в името на обща цел - децата им да станат положителни хора.

Виж още: Секси извивките на Калина Кузманова: актрисата от " София денонощно " в съвършена форма след раждането

Теди Велинова призна, че нямаше да може да се оправя добре, в случай че беше сама в грижите за двете им деца - Филип и София. Така да вземем за пример синът им е в първи клас и живее напълно при татко си. Самият доктор Енчев пък дълго време е без работа, защото поради противоепидемиологичните ограничения плановите интервенции са неразрешени. Така татко и наследник дружно учат онлайн и пишат домашни.

Виж още: Тони Стораро разяснява абсурда с Емрах, който кара без брошура

Дъщеря им, София, неотдавна пък навърши 4 година Тя живее с майка си, защото пречи на братчето си да учи. Момиченцето развива нюха и усета към модата от майка си, като Велинова призна, че към този момент даже не ѝ оказва помощ в избора на облекла.  

Изображение: https://www.instagram.com/tedyvelinova

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР