Раздялата е един от най-болезнените моменти в човешкия живот. Приключването

...
Раздялата е един от най-болезнените моменти в човешкия живот. Приключването
Коментари Харесай

Тези зодии трудно приемат раздяла и са склонни да свършат някоя глупост

Раздялата е един от най-болезнените моменти в човешкия живот. Приключването на сантиментална връзка с обичан човек може да е кошмарно прекарване. И въпреки да има хора, които съумяват да погледнат умно на събитията и даже да запазят другарски връзки с някогашни половинки, то при множеството не е по този начин. А при личностите от избрани зодии раздялата си е напряко немислима. Те толкоз тежко изживяват краха в връзките си, че са склонни да свършат някоя нелепост. Ето и кои са тези чувствителни зодиакални знаци:
Риби
Раздялата може да раздруса представителите на зодия Риби. Те са толкоз нежни, чувствителни и чупливи, че мъчно биха преглътнали да се лишат от компанията на досегашната си половинка. За тях съвсем еднакво на гибел да бъдат зарязани от обичан човек. Когато това се случи, Рибите прекарват дни наред вкъщи, ближат рани и не могат въобще да си показват по какъв начин ще продължат напред сами. Дълго време таят вяра, че нещата ще се трансформират и някогашната им възлюбена ще ги потърси. Когато това не се случи, пробват да понижат болката с тъжни филми, книги и трагични балади. Това най-малко им оказва помощ да излеят всички неприятни усеща и да продължат напред.
 3-те зодии, на които им следва РАЗДЯЛА през МАЙ 3-те зодии, на които им следва РАЗДЯЛА през МАЙ
Разделите изрично съумяват да ни заредят с отрицателна сила. Дори да не виждаме смисъл да продължаваме напред, самата смяна ни по...
Близнаци
Близнаците се усещат засегнати от всяка разлъка, без значение дали е единствено по тяхно предпочитание или и по единодушие на колегата им. Забележете обаче, че те няма да признаят какъв брой доста страдат. Предпочитат да се скрият от света и да спотаят болката надълбоко в себе си. Може даже да се отдадат на корист с опиати или работохолизъм. Ще създадат всичко допустимо, с цел да не мислят за станалото. Не е изключено от гняв и изтощение даже да стартират незабавно да излизат на срещи с други хора.
Рак
Ракът е от зодиите, които мъчно одобряват раздялата. Ако това се случи, те стартират да оплакват ориста си, да винят своята доверчивост и да презират индивида, който ги е предиздвикал да страдат. Лек за тяхната любовна тъга са срещите с другари и книгите. В случай, че те не съумеят да им оказват помощ, Раците са склонни да сторят и някоя нелепост.
 5 знака, с които той желае да ви каже, че към този момент не сте неговата обичана 5 знака, с които той желае да ви каже, че към този момент не сте неговата обичана
Много мъже в избран миг от връзките си изпадат в положение, известно на психолозите като ​​„ прочувствена разлъка “. Тоз...
Скорпион
Усетят ли, че краят на връзката им е настъпил, Скорпионите могат да са доста нападателни, отмъстителни и нападателни. Ако сте провокирали яростта им, по-добре се скрийте от погледа им за дълго време. Те са толкоз злопаметни, че ще побързат да ви отмъстят за всяка пролята сълза. А в случай че сте някогашна половинка на Скорпион, пригответе се, че той или тя може да се опита да провали вашата последваща връзка.
Телец
Телците имат мазохистични пристрастености и също не одобряват по никакъв начин умерено разделите. Те могат да станат нападателни към някогашната си възлюбена или към самите себе си. Изпадат в тежки депресии и не могат да управляват изцяло дейностите си. Ако желаете да приключите връзка с подобен човек, би трябвало да поговорите като възрастни хора, обсъждайки всичко почтено. Изненадващото преустановяване на връзките несъмнено доста стресира Телеца.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР