Раздвоението на личността се явява в БСП – партията, която

...
Раздвоението на личността се явява в БСП – партията, която
Коментари Харесай

Борисов: В БСП има раздвоение на личността по темата за Унгария

„ Раздвоението на личността се явява в Българска социалистическа партия – партията, която издигна Радев. Защото Корнелия Нинова споделя: „ Ние поддържаме Орбан ”, а нейните депутати гласоподаваха за отнемането на право на глас на Унгария ”. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов преди неофициалната среща на водачите на Европейски Съюз в Залцбург. Думите му бяха в коментар на позицията, която страната ни би трябвало да изготви по въпроса за резолюцията на Екологичен потенциал, с която Унгария може да бъде лишена от правото да гласоподава. Случаят е като ехтене на протичащото се в Полша, против която също има процедура по член 7 поради противоречива промяна в правораздаването. 

Борисов разяснява и рецензиите, които президентът Румен Радев насочва към държавното управление през последните дни. Някои от тях са свързани с новите министри на превоза, вътрешните работи и районното развиване.

„ Питам един държавен глава не би ли трябвало да е татко на всички партии? Не би ли трябвало да е еднообразно далечен от всички партии? Той има право на своето мнение. Аз в случай че почна за Пламен Узунов или за неговите съветници какви чиновници са? Това оказва помощ ли на институциите? Нима там, при него няма един, който беше застанал с хитлеристки привет? “, попита риторично министър председателят.

Той изрично съобщи поддръжката си за новите министри и добави, че те ще се оправят добре с работата си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР