Разделянето на мъжки и женски зодии не е пряко свързано

...
Разделянето на мъжки и женски зодии не е пряко свързано
Коментари Харесай

Ти да видиш! Има мъжки и женски зодии, проверете каква е вашата

Разделянето на мъжки и женски зодии не е директно обвързвано с пола, а по-скоро с енергията, темперамента, разбиранията за живота, философията на мозъка, написа beu.bg.
И при женските, и при мъжките зодии има 3 степени на проявяване – висока, междинна и ниска. Те зависят от зрелостта на индивида, духовността и способността му да поема отговорност за дейностите си. Човек, който е виновен и има предпочитание за развиване е високо равнище. Човек, който просто се пуска по течението е приблизително равнище. И човек, който упреква всичко и всеки, единствено не и себе си за ситуацията, в което се намира, е ниско равнище. Тази степен на развиване е доста значима за проявленията на индивида. Така да вземем за пример двама души, зодия Близнак, могат да се държат по радикално друг метод, макар общите си черти.

Трябва да отбележим, че една персона може да демонстрира и трите равнища. Например мъж, който е съвършен в своята специалност, може да се държи дребнаво и злобно у дома. Но значимото е, че колкото повече се стремим към самоусъвършенстване, толкоз повече се доближаваме към по-високото равнище. И когато стигнем там, животът ни ще бъде освен логичен, само че и прелестен!

Мъжките зодии - Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей.

За всички тях са присъщи независимостта, енергичността, любовта към заниманията, щедростта, индивидуализмът, упоритостта, откритостта, желанието да са най-хубавите, да реализират от ден на ден и повече, само че също по този начин и да радват хората към себе си. Негативните черти на характера им са владичество, надменност, пренебрежение и очевидна демонстрация на неуважение на другите. Склонни са да употребяват безусловно всевъзможни способи за реализиране на задачите се. Без значение от цената и на чия сметка!

Високо равнище на развиване

Характер: Героизъм, битка за правдивост, алтруизъм, предоставяне на персонален образец, всеотдайност, умеене за мотивация. Желание да даде повече нематериалност и полезности на този морално сакат свят! Придържане към високи идеали, само че и приемане на несъвършенството – то е просто част от цялото!

Какво му се случва: Прекрасни събития, огромни планове, животът му се подрежда , той става обичан и почитан! Способен е да промени света.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Средно равнище на развиване

Характер: Енергичност, пристрастеност, предпочитание да трансформира хората към себе си , постоянно прави недомислени дейности. За този човек е значимо да работи неотложно , на секундата, като последствията от дейностите му не го интересуват. Или най-малко не са на напред във времето, значимото е да за стартира незабавно!

Какво му се случва: Хвърля доста сила, бързо работи, само че постоянно е непроизводителен. Все му изскачат трудности , които го вършат още по-нервен. Дори да му се получат нещата, то е на цената на доста нерви и старания.

Ниско равнище на развиване

Характер: Жестокост, нарцисизъм, принуждение, налагане на своята позиция. На всяка цена би трябвало да получи това, което желае от другите. Разрушителна мощ, експанзия, работи незаслужено единствено, с цел да стане неговото.

Какво му се случва: Само проблеми! И да завоюва нещо, не го задържа за дълго. Съдбата постоянно дава тежки уроци на тези хора, с цел да им подсети, че не са в верния път.

Женските зодии – Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби

За всички тях са присъщи вниманието към детайла , не огромната активност, пестеливостта, сдържаността, положителното образование, постоянството и търпението. Те рядко предизвикват каквото и да било и се стремят към доминиране и експанзия единствено, когато са провокирани или са в отбранителна позиция. Отрицателните им черти са недоверието, завистта, ревността, дребнавостта, собственическото възприятие, неградивната рецензия, безсъвестност, раздразнителност и склонността към измами.

Високо равнище на развиване

Характер: Спокоен, с готовност за развиване и самоусъвършенстване. Мъдър взор върху света, правилен на своите правила. Умее да управлява страстите си. Закриля и пази хората, които обича. Приема индивидът с неговите мощни страни и с неговите недостатъци.

Какво му се случва: Богат вътрешен свят, възприятие за задоволеност. Не го вълнува какво ще каже комшийката или продавачката. Неговият свят е в естетика. В фамилията му царува обич и съгласие. Успехите като че ли сами го намират. И нормално работи за себе си.

Средно равнище на развиване

Характер: Издръжлив, непрекъснат, толерантен, само че към момента предишното го дърпа обратно. Често мисли за възмездие, мъчно се приспособява. Има някаква непрекъсната глождеща мисъл, че нещо му липсва.

Какво му се случва: Работи за някого и постоянно се усеща подценен. Върви настрана от пътеката. Не бърза, няма незабавни задания, все си повтаря, че малко му остава до триумфа. Но в действителност няма смелостта да направи същинска крачка към него.

Ниско равнище на развиване

Характер: Мързел, незаинтересованост, боязън от бъдещето, развиване на уплахи, ниско самочувствие, меланхолия. Постоянно злобее против нещо или някого. Често на думи се пробва да се изкара нещо, което е повече от явно, че не е.

Какво му се случва: Обществото го изолира. А той деградира с всеки минал ден. Откъсва се от останалите и си живее в своя свят, който надалеч не е толкоз добър, за колкото си го мисли. Не печели нито обич, нито другари, нито пари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР