Разделите са нещо, през което никой не иска да преминава.

Разделите са нещо, през което никой не иска да преминава. ...

Звезди, чиято любов устоя на разделите.


Разделите са нещо, през което никой не иска да преминава. Наранено самочувствие, разбито сърце и дни, прекарани в съмнение дали отново ще намерим любовта. Но, за съжаление, разделите са нещо, което трудно се избягва. И докато обикновените хора прекратяват взаимоотношенията си тихо и без знанието на околните, то при звездите случаят е малко по-различен. 
Когато професията ти е свързана с постоянни събития, концерти, филми и появи на червени килими, няма как животът ти да не се развива под светлината на прожекторите. Всяка твоя стъпка се следи изкъсо и не можеш да останеш и за миг насаме. Любовните взаимоотношения на звездите са една от най-важните и интересни теми за таблоидните издания, а папараците дебнат всеки удобен момент, за да направят най-добрата снимка на някоя звездна двойка. Разбира се, звездите също преминават през трудни моменти и тяхната любовна приказка не е толкова вълшебна, колкото изглежда. Въпреки че сега са щастливи заедно, някои от холивудските двойки са се разделяли няколко пъти преди да разберат, че са един за друг. Сред тях са принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и Джон Леджънд и Криси Тейгън. При някои от тях раздялата трае само няколко часа, но при други е доста дълъг период, през който разбират, че всъщност бившата им половинка е техният човек. Принц Уилям и Кейт Мидълтън Историята на кралската двойка е повече от интересна. Двамата се запознават в колежа, но Кейт не може да свикне с живота на знаменитост. През 2007 година те се разделят, а причините са много – прекаленото внимание от страна на папараците, военните ангажименти на принца, твърде многото купони, по които ходи, както и рязка промяна в плановете за Коледа. През 2010 година все пак принц Уилям спира с армията и двамата се виждат отново на едно парти. Любовта отново пламва, четири месеца по-късно Кейт се появява с годежен пръстен, който преди това е принадлежал на принцеса Даяна. Връщайки се назад, принц Уилям споделя, че и двамата са били много млади и са опитвали да намерят себе си. „По-скоро искахме да пораснем самостоятелно и да открием собствения си път в живота. Имахме нужда от пространство и тази раздяла проработи много добре“, признава той пред UK Press Association.
Пинк и Кари Харт Певицата и състезателят по моторни спортове започват връзката си през 2001 година. Женят се 5 години по-късно, но бракът им продължава само 11 месеца. В интервю за Redbook тогава изпълнителката посочва, че причината за раздялата са натоварените им графици. „Той ме виждаше за пет дни и след това отсъстваше 6 седмици. Няма как да оправим всичко за 5 дни“. Все пак, Пинк разбира, че това е човекът за нея и решава да се бори за любовта. Тя му прави албум от стари картички и снимки, показва му неподписаните документи за развод и се явява в хотелската му стая само по любимото му бельо. През 2011 двамата се сдобиват с първото си дете – дъщеря на име Уилоу Сейдж, а 5 години по-късно се ражда и синът им Джеймисън Мун. Още за звездната любов, която устояла на разделите, четете в Tialoto.bgПо публикацията работи: Дарена Найденова

Източник: dnes.bg