Раздаването на наградите Еми е едно от най-големите събития за

...
Раздаването на наградите Еми е едно от най-големите събития за
Коментари Харесай

Защо Ариана Гранде не беше на наградите Еми

Раздаването на премиите " Еми " е едно от най-големите събития за шоубизнеса в Съединени американски щати. Затова и неналичието на гореща звезда като Ариана Гранде незабавно направи усещане. Освен певицата, на церемонията не присъстваше и сегашното й гадже Пийт Дейвидсън. От екипа на Гранде не закъсняха с обяснението.

 Наградите
Наградите " Еми " - кои са огромните спечелили

И имаше ли изненади

 Снимка 379003

" Ариана не беше на премиите " Еми ", Пийт също избра да не участва, с цел да бъде с нея в Ню Йорк. На фона на събитията от последните две години Ариана реши да си даде време да се излекува и да отпочине. Тя ще употребява този интервал да прекара повече време с околните си и да работи по нова музика. "

View this post on Instagram
i adored you from the day i met you when i was nineteen and i always will. i can’t believe you aren’t here anymore. i really can’t wrap my head around it. we talked about this. so many times. i’m so mad, i’m so sad i don’t know what to do. you were my dearest friend. for so long. above anything else. i’m so sorry i couldn’t fix or take your pain away. i really wanted to. the kindest, sweetest soul with demons he never deserved. i hope you’re okay now. rest.

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Sep 14, 2018 at 12:40pm PDT

 Най-стилните звезди на премиите
Най-стилните звезди на премиите " Еми "

Скарлет Йохансон и Клеър Фой са измежду тях

Решението на 25-годишната певица евентуално е предизвикано от скорошната и неочаквана гибел на бившето й гадже Мак Милър от свърхдоза. Малко повече от година по-рано - на 22 май 2017 година, Ариана имаше концерт в Манчестър, по време на който беше осъществен терористичен акт, починаха 22 индивида и стотици други бяха ранени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР