Разчленените части от тялото на двама души бяха открити разпръснати

...
Разчленените части от тялото на двама души бяха открити разпръснати
Коментари Харесай

Длъжностни лица се противопоставят на реформата на гаранцията, тъй като срещу 4-ма заподозрени са повдигнати обвинения, а след това пуснати в делото за телесни осакатявания в Ню Йорк

Разчленените елементи от тялото на двама души бяха открити разпръснати из Лонг Айлънд в Ню Йорк през последните няколко дни и четирима души бяха задържани – само че обвинените бяха пуснати назад на улицата заради законите на страната за прогресивна промяна на гаранцията, което провокира остри рецензии от локалните управляващи.

Четиримата обвинени бяха упрекнат в укриване на човешки мъртвец, възпрепятстване на наказателното гонене и подправяне на физически доказателства, заяви полицейското ръководство на окръг Съфолк в сряда.

Различни елементи от тялото, в това число отрязана глава, ръце и крайници, принадлежащи на мъж и жена от Йонкърс в Ню Йорк, бяха открити във Вавилон през последните няколко дни. Първото кърваво изобретение беше направено в четвъртък от момиче на път за учебно заведение.

Въпреки това, според законите за промяна на гаранцията от 2019 година, обвиняванията в осакатяване и изхвърляне на убити трупове към този момент не дават отговор на изискванията за о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР