Разчитането на Обединеното кралство на непостоянни“ чуждестранни купувачи на неговия

...
Разчитането на Обединеното кралство на непостоянни“ чуждестранни купувачи на неговия
Коментари Харесай

Зависимостта на Обединеното кралство от „непостоянни“ чуждестранни инвеститори е риск за позлатените магазини, казва шефът на OBR

Разчитането на Обединеното кралство на „ непостоянни “ задгранични купувачи на неговия държавен дълг е възходящ риск за стабилността на пазара на позлатени артикули, сподели ръководителят на английския фискален контролен орган.

Ричард Хюз, ръководител на Службата за бюджетна отговорност, сподели в четвъртък, че неналичието на информация за самоличността на задграничните притежатели на позлатяване прави по-трудно прогнозирането на държанието им спрямо локалните вложители.

Тази относителна анонимност беше „ несъмнено риск “, тъй като „ този тип капитал е съвсем по формулировка по-променлив и променлив от локалните вложители “, сподели Хюз пред парламентарната комисия по обществени сметки.

Около една четвърт от държавния дълг е в ръцете на задгранични вложители, дял, който остава значително постоянен, до момента в който общият дълг на държавното управление се е нараснал през последното десетилетие и половина в отговор на поредност от рецесии. Обединеното кралство „ евентуално ще би трябвало да продължи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР