Разчитаме от Продължаваме Промяната да подходят адекватно и разумно към

...
Разчитаме от Продължаваме Промяната да подходят адекватно и разумно към
Коментари Харесай

Мирчев: От ДБ не сме някакви камикадзета, които искаме да скачаме от избори на избори - Топ новини

Разчитаме от „ Продължаваме Промяната ” да подходят съответно и рационално към втория мандат. Ако това се случи, е допустимо да имаме държавно управление, от каквото страната има потребност. Това разяснява в „ Здравей, България ” депутатът от „ Демократична България ” Ивайло Мирчев.

Според него никой не желае да си партнира с ГЕРБ за първия мандат.

„ Ако към нас има покана, ние ще се срещнем с „ Продължаваме Промяната ” и ще беседваме. Ние ще действаме рационално, от Демократична България не сме някакви камикадзета, които желаеме да скачаме от избори на избори. Но не желаеме да нарушаваме обещанията към хората и правилата си ”, сподели още политикът.

Мирчев изясни, че няма информация да се водят скрити диалози за съставянето на кабинет. Отрече и да има разнопосочни отзиви и несъгласия сред водачите в „ Демократична България ” по отношение на присъединяване в ръководство с ГЕРБ.

За работата с ПГ на Политическа партия сподели: „ Няма парламентарна група, с която да работим по-добре. Изключителни експерти, младежи. Съвместната ни активност като парламентаристи е доста добра ”, акцентира той.  
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР