Разчитам на членовете на ВСС да ме подкрепят. Вярвам, че

...
Разчитам на членовете на ВСС да ме подкрепят. Вярвам, че
Коментари Харесай

Правосъдният министър Атанас Славов: Разчитам на членовете на ВСС да ме подкрепят

" Разчитам на членовете на Висш съдебен съвет да ме поддържат. Вярвам, че през днешния ден ще осигурим всички правила на надлежния правосъден развой, в случай че се стигне до разглеждане на настояванията за освобождение на господин Гешев. Внесено е като точка разглеждане на импортираните 2 претенции, аз ще предложа тази точка да бъде прегледана на днешното съвещание, това да е първа точка от дневния ред, тъй като това е от огромна социална значителност ", съобщи новият министър на правораздаването Атанас Славов преди съвещанието на Висш съдебен съвет.

На него се чака да бъдат прегледани всъщност двете претенции за предварително преустановяване на мандата на основния прокурор Иван Гешев.

" Да се откри осъществено ли е или не нарушаване и да се вземе решение в границите на рационален период, който зависи от самия развой, ще има чувания на очевидци, разглеждане на доказателства. Призовавам към фокус, към следване на законовата процедура, да не изпадаме в изказвания за интрига, с цел да можем да достигнем в границите на ден-два, колкото е належащо, до ясно решение. Надявам се на стегната процедура, която да подсигурява правилата за безпристрастност, индиферентност, обективно търсене на истината. Опция е да има продължение - в случай че не приключим през днешния ден, ще насроча на следващия ден друго съвещание ", сподели Атанас Славов.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/652591586712974
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР