Разбунилият духовете с думи, че в ПП има задкулисие и

...
Разбунилият духовете с думи, че в ПП има задкулисие и
Коментари Харесай

Александър Дунчев показа какви битки е водил и какво е постигнал за опазване на природата

Разбунилият духовете с думи, че в Политическа партия има задкулисие и пробват за водачи на листите в София-област да се пробутат хора от Демократична България - Александър Дунчев, уточни съответни неща, с които той и екипът му са се справили и са постигнали триумф. Дунчев е известен като горският специалист в Политическа партия, само че заплачи, че ще напусне партията, в случай че не е лидер на листата в София-област.

ЕТО КАКВО НАПИСА ПРЕДИ МАЛКО АЛЕКС ДУНЧЕВ:

Ако последните 15 година бяхме правили всичко без звук, без борби, без митинги, без риск, без обстоятелства, без изобличаване и събаряне на маските, без ексцентрични ходове, без изненади, без идеали, без правила, без истината и без помощта на медиите, България и природозащитното общество нямаше в този момент да се гордеят, по какъв начин бяха избавени от заличаване или презастрояване:

1. Националните паркове Пирин и Рила

2. Природните паркове Витоша, Странджа и Беласица

3. Защитените местности (заличени от мафията) с дюните на Камчийски пясъци и Корал

4. Върховете Перелик и Голяма Сютка в Родопите

5. Горите, харизани на олигарсите посредством " заменките " по цялото Черноморие и до курортите Рила, Пирин и Родопите

6. Вековните гори в цяла България

7. Горите във вододайни зони и предпазени територии от огромните противозаконни сечи

И по какъв начин стартира връщането на страната в държавните гори и ловните стопанства, повишението на прозрачността и обществения надзор, по какъв начин се ограничи източването на горските предприятия, и по какъв начин се стопират тировете с дървесина от противозаконното обезлесяване на хиляди декари аграрни гори в цяла България...

Замислялили сте се по какъв начин бе реализирано това? Който не е взел участие и протестирал няма по какъв начин да знае.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР