Разбрах, че в неделя БТВ са реализирали предаване, в което

...
Разбрах, че в неделя БТВ са реализирали предаване, в което
Коментари Харесай

Слави: Детските въпроси към ген. Мутафчийски ознаменуват краха на мисирската журналистика

Разбрах, че в неделя БТВ са осъществили предаване, в което деца задават въпроси на ген. Мутафчийски. И незабавно ми хрумнаха още хрумвания за сходни излъчвания: Жени плетат венци от цветя и ги поставят на главата на ген. Мутафчийски, мъже варят ракия и в символ на почитание към ген. Мутафчийски я кръщават „ Генералска ракия “. Или ген. Мутафчийски излиза за работа, пали си колата, само че въодушевена група хора го вади от колата и го носи на ръце до работа.
Това написа в своята Фейсбук страница Слави Трифонов.

" Мога и още: Студенти от Художествената академия аплайват за „ Гинес “, като рисуват портрет на ген. Мутафчийски в размер километър на километър.
И тук имам въпрос: Кой различен вижда, че в тази обстановка властта безусловно се е самозабравила и огромна част от медиите са се трансформирали в прислужници?
P.s. Между другото, до момента в който на брифингите мисирките питат „ дали тамянът въздейства по някакъв метод на ковид “, то едно дете под 10 години е задало следния въпрос на ген. Мутафчийски: „ Защо толкоз слушате Бойко Борисов – би трябвало той да ви слуша?! “
Виждате какво пита мисирката, имаща се за публицист, и какво пита едно хлапе. Няма по какъв начин да отсъдим в интерес на мисирката, нали?
Мисля, че детските въпроси ознаменуват тоталния провал на българската мисирска публицистика ", приключва коментарът на телевизионния водещ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР