Разбирам, че САЩ са изнервени и за по-сигурно са взели

...
Разбирам, че САЩ са изнервени и за по-сигурно са взели
Коментари Харесай

Със сигурност „уволнението“ на Стефан Янев е поради причини, свързани с операции

Разбирам, че Съединени американски щати са изнервени и за по-сигурно са взели на „ръчно управление“, посредством дипломатическите си представителства, държавните управления на България, Румъния и Полша.

Има задоволително обосновани догатки, че министър председателят ни Кирил Петов, който в политиката е гол охлюв, а в геополитиката и сигурността – сварен гол охлюв, извършва почтително всичко, което му наредят от „Козяк“, считайки го за вярно, без да го подлага на подозрения.

Със сигурност директивите са верни за Съединени американски щати, само че по този начин ли заставам нещата за България? Военните дейности се водят на контитента Европа, на по-малко от 1000 км от нашата страна, а не на континента Северна Америка.

Със сигурност „уволнението“ на Стефан Янев е заради аргументи, свързани с интервенции (по разпореждане на партньорска държава), които не кореспондират с българския народен интерес и съставляват риск, а може би и опасност за националната сигурност на България, с които като министър на защитата не е бил склонен да извърши. И той го загатна!

Истината не може да стои дълго „в сянка“.
А Петков е в действителност едно освен огромно отчаяние, само че и неразбирателство.

Стоян Тончев
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР