Разбирам, че един бутафорен министър-лаборант, за пореден път е правил

...
Разбирам, че един бутафорен министър-лаборант, за пореден път е правил
Коментари Харесай

Иванчо, бре, чети! Уикипедия поне!

Разбирам, че един бутафорен министър-лаборант, за следващ път е правил образователно полеви опити, и е разправял шменти шапки по тв приемника.
За базовите му строителни дефицити към този момент знае всяко хлапе. Но децата знаят и по какъв начин се употребява Уикипедия.
Айде, като му липсват първите /и единствени/ пет години в университета, то преди да си отваря устата и да разсейва всевъзможни подозрения за това, най-малко да отвори тази световна енциклопедия и да види, че единствено с дъра-бъра не става. Иска и да се чете.
А какво написа в Уикипедия? /дори не загатвам нормите и учебниците/?
Пише, че структурата на пътя е формирана от няколко пласта, като единият от тях се назовава, забележете – ИЗНОСВАЩ! И то пък за неприятен шанс, този пласт се оказва най-горният. /Май има логичност в това/.
Сиреч, хал-хабер да си нямаш от строителство, като прочетеш какво написа в интенет, и незабавно ще ти светне лампичката, че изцяло обикновено е, с течение на времето този пласт да се износи. И колкото по-натоварен е един сектор, толкоз по-бързо се износва. И това го знае всяко хлапе! Но, не и Иванчо. Иванчо от заран до вечер си бръщолеви нещо в тв приемника, надявайки се някой да го забележи и да го потупа по рамото.
Иванчо и концепция си няма, че на седмата година от употребата, на запад пътищата се ремонтират главно, тъй като износващия пласт се е износил. Каква изненада! За сметка на това, Иванчо на десетата година от строителството в България, решил да мери асфалта и да изяснява, че то асфалт нямало?!?
Същото, като да си купиш сапун и да се надяваш да го ползваш 3 месеца. Може – в случай че не го ползваш изобщо!

2#104 Младен Шишков, претендент за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР