Разбира се, няма магическа рецепта, която следвайки, ще ви осигури

...
Разбира се, няма магическа рецепта, която следвайки, ще ви осигури
Коментари Харесай

Как да накарате някой да се влюби във вас?

Разбира се, няма магическа рецепта, която следвайки, ще ви обезпечи любовта на индивида, който желаете. Въпреки това има проучвания, които демонстрират кои са нещата, които предшестват влюбването и върху които може да се концентрирайте.

Хората имат друга визия за това какво тъкмо е обич. Според Оксфордския британски речник любовта е „ интензивно възприятие на дълбока любов и обвързаност “. Като цяло любовта може да се раздели на два вида. Едната е буйна или това, което считаме за сантиментална обич и включва привличане и полово предпочитание. Другата е тип свързване, която поражда сред двама души като майка и дете, да вземем за пример.

Най-пълната форма на любовта е красива композиция сред буйна обич и съгласуваност, която се ускорява с течение на времето. Според психолози, когато има на разположение привличане, полово предпочитание и свързване, хората са по-склонни да се влюбят.

Привличането е това, което буди интереса и любознанието, както и ни кара да харесваме някого. Сексуалното предпочитание е свързване на физическо равнище, а свързаността е обвързаност, която се построява въз основата на прочувствена връзка сред двама души.

Това, което кара хората в действителност да се влюбват, е примес от същинска накърнимост, предпочитание, полово привличане и романтика. Тази композиция дава чувството за сигурност, неспокойствие, поддръжка и споделена обич – нещо, което всеки човек търси.
Но преди да се опитате да накарате някой да се влюби във вас, значимо е да запитате себе си – какво в действителност ви кара да го желаете толкоз мощно?
 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР