Разбира се, че сме легитимни. Спечелили сме тази власт през

...
Разбира се, че сме легитимни. Спечелили сме тази власт през
Коментари Харесай

Караянчева: Властта ни е легитимна, мафията финансира Отровното трио и други от протеста

Разбира се, че сме законни. Спечелили сме тази власт през 2017 година, когато беше служебното държавно управление на Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на. ГЕРБ завоюва към 1,2 млн. гласа, а за съдружните ни сътрудници са дали своят вот към 320 000 души. Направили сме коалиция с ясна стратегия. Това е законна власт. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Тези хора са дали своят вот за нас и те ни имат доверие. Хората на площада, несъмнено, че имат право да стачкуват. Ние чуваме техните претенции – да вземем за пример настояването им за Велико Народно заседание и нова Конституция. Това е нов публичен контракт, с който демонстрираме отношение към хората. Отправяме покана за диалог към всички групи в обществото. Ние търсим диалог, кой проблем ще решим, в случай че подадем оставка, съобщи тя.

Конституцията е единствено покана за диалог, тя няма да бъде обсъждана в това Народно заседание. Ако съберем подписи във Великото национално заседание ще влязат адвокати и историци, през идващите два месеца ние ще създадем всичко допустимо да окомплектоваме плана за нова Конституция с всички вероятни отзиви, уточни тя.

Според социологическите изследвания каквото и да се случи, след идващите избори ГЕРБ отново ще бъде в Народното събрание. Какво вършим по-късно, отново ли ще излизаме на митинг? Много пъти сме посочили, че нямаме проблем да подадем оставка или да се разделим с някого. Ако сме виновни, Народното събрание би трябвало да продължи да работи, с цел да се вземат решение настоящите проблеми. Знаем, че можем да свършим още работа. Задава се икономическа и обществена рецесия – здравната рецесия към този момент е налице. За нас няма проблем, не се опасяваме от предварителни избори и че някое друго държавното управление ще ги организира. Ако има предварителни избори, ГЕРБ има максимален късмет да ги завоюва, ние сме най-собре структурираната партия, акцентира ръководителят на Народното събрание.

Тя отхвърли кворумът в Народното събрание да зависи от Движение за права и свободи. Ходенето на работа не е взаимозависимост. На който не му се върви на работа, като на Българска социалистическа партия, да не върви. Не подвластен от Движение за права и свободи, ние имаме парламентарно болшинство, увери Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Няма такова нещо да извеждаме депутатите скрито – те се прибират с бусове, които се употребяват от години. Има народни представители, които употребяват и метро, означи тя.

Тя разяснява и изказванията на ръководещите, че президентът Радев приготвя бунт против властта: "На 19 февруари, при отбелязването на годишнината от обесването на Васил Левски, той направи различно шествие, което освирка госпожа Фандъкова. Оттогава се нагнетява напрежение, връх на което беше вдигнатият пестник на президента. На 2 септември особено пристигна в Народното събрание, с цел да мине през протестиращите. Навън бяха поставени тонколони, с цел да се чува гласът му на площада. Това, в случай че не приказва за присъединяване му... "

По мотив думите на премиера Борисов, че мафията желае да смъкна държавното управление, тя сподели: "Има двама олигарси, които са отвън България, които декларират диригентство на митинга. Има хора, които споделяха за митинга на 2 септември "Да дойдат винкелите ". Олигарсите финансират онази част от митинга като "Отровното трио ". Разбира се, че това е мафия, това е мафия, която на процедура финансира митингите. Тези, които по естествен метод желаят властта, не се пришиват към "Отровното трио " и всичко останало ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР