Разбиха 5 наркооранжерии във Варненско, има задържани, съобщиха от полицията.

...
Разбиха 5 наркооранжерии във Варненско, има задържани, съобщиха от полицията.
Коментари Харесай

Разбиха 5 наркооранжерии във Варненско, има задържани

Разбиха 5 наркооранжерии във Варненско, има арестувани, оповестиха от полицията.
 наркооранжерии Министерство на вътрешните работи

В рамките на интервенция за противопоставяне на производството и разпространяването на наркотични субстанции, в петък чиновници на отдел „ Криминална полиция “ при ОДМВР Варна са задържали  трима мъже. Криминалистите направили претършуване в три къщи за посетители - две в с. Юнец и една в гр. Бяла.
 наркооранжерии Министерство на вътрешните работи

Там служителите на реда са разкрили общо 4 оранжерии за развъждане на растения от рода на конопа. Намерените и конфискувани са 324 броя зеленина, както и суха тревиста маса – към 10 кг. В обособените пространства е имало и обособени сушилни, за преправка на продукцията, като във всяка една от стаите са били ситуирани високотехнологични лампи, абсорбатори, напоителни системи, уреди за надзор на температурата и голям брой торове и препарати. Акцията против наркотичните субстанции траяла и в околност „ Прибой “, където криминалистите разрушили още една оранжерия за развъждане на канабис. Там оборудването е било идентично, а откритите растения са 100 бройки – в друг етап на напредък. При последвалото претършуване в жилищата на арестуваните, в гр. Варна са открити 16 100 лв..

Действията по документиране на осъществената незаконна активност не престават под надзора на Окръжна прокуратура. Към момента се водят три следствия.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР