разби с 4:0 като гост над в отложен мач от

...
разби с 4:0 като гост над в отложен мач от
Коментари Харесай

Удинезе съсипа Фиорентина на Артемио Франки

разруши с 4:0 като посетител над в отсрочен мач от 20-ия кръг на италианското състезание. Гостите от Удине осъществиха две попадения през първото полувреме, като те бяха дело на двама испанци - централния бранител и нападателя. В спомагателното време гостите вкараха още два гола, посредством и. Това бе второ следващо проваляне за отбора на Фиорентина, който в предходния си мач преклони глава пред борещия се за избавление.

В 12-тата минута бранителят Пабло Мари изненадващо за съперника се озова рисково покрай вратата на “виолетовите ”. Испанецът лиши топката от футболист на Фиорентина на левия фланг, получи свободно пространство и с мощен изстрел отблизо разстояние опъна мрежата зад стража Пиетро Терачано.

В 36-тата минута юношата на Барселона Жерард направи резултата 0:2. напредна в полето на домакините и стреля, отби, само че топката попадна право в Деулофеу и испанският нападател не пропусна да направи голова добавка.

Домакините имаха не един и два шанса за гол, само че топката по този начин и не пожела да се озове нито един път в защитаваната от врата. Гостите също имаха своите голови благоприятни условия, изключително в края, като в 81-вата минута резервата уцели напречната греда с глава.
 Николас Гонсалес
Победата на стана още по-гръмка в първата минута на добавеното време, когато стреля от дъгата на наказателното поле, топката рикошира в тялото на футболист на и се оплете в мрежата - 0:3. само че и това не беше всичко, тъй като безусловно в последните секунди вкара четвърти гол за Удинезе и оформи крайния резултат.

След този противен за клуба от Флоренция резултат на стадион “Артемио Франки ” “виолетовите ” понижиха доста възможностите си за петото място в класирането, само че все ооще имат късмет да се преборят за него. Воденият от Винченцо Италиано отбор е седми с 56 точки. Толкова има в актива си и шестият Лацио, а Рома е на пета позиция с 58 точки. С 54 точки, само че и мач по-малко, на осмо място се намира Аталанта. Удинезе път е 12-и с 43 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР